- 48,705
- 53,259
- 113
Midtjylland ıkı kere kont yakaladı atmadı
Güzel heyecan oldu ama yine olmadı Sağlık olsun dostGene patates @Shellac kapıyı kapatta Yancı gelmesin Dost
heyecan olsun die oynadık dost seninki tutar bizimkı tutmus gibi paylasırızGüzel heyecan oldu ama yine olmadı Sağlık olsun dost![]()
Maçlar gollu bunlara ragmen kazanamiyosak bi bu isten anlamiyoruz öyle eglencesine oynuyoz😁heyecan olsun die oynadık dost seninki tutar bizimkı tutmus gibi paylasırızdegilmi @erhanbey22
united korner oynadım 1 korner var 4 gol var daha ne olsun dostMaçlar gollu bunlara ragmen kazanamiyosak bi bu isten anlamiyoruz öyle eglencesine oynuyoz😁
biz daha fazla stres kaldıramayız Dostunited korner oynadım 1 korner var 4 gol var daha ne olsun dost![]()
![]()
Kaç gündür rulet oynamiyom ruyamda top donuyo donuyo donuyo düşmüyor 😁 Umut kupon tutturcakta Rulet atacağız diye bekliyoz valla hiç olacak is degil belliydi ama nerde 2 mecrada 3.dkda gol gelcek umut hemen kazancak yok ya😁united korner oynadım 1 korner var 4 gol var daha ne olsun dost![]()
![]()
Bana twitter cikarsa ceketimi alır giderim 😁Ulan bi kerede su papara etkinligi bizden birine ciksin be.zaten sayili olan dislerimden 1 tanesini kiricam 🤣🤣