- 1,331
- 717
- 113
Kanka para gelsin söz hallederim ,şafak kaç adam mı öldürdün biz kısa dönem yaptık , uzun dönemler bizi sevmezdi ,,burdaki çöp site diyenler gibiydiler bize çöp gibi bakarlardi🤭🤭😔At bi 500 de elelam abi görsün
Kanka para gelsin söz hallederim ,şafak kaç adam mı öldürdün biz kısa dönem yaptık , uzun dönemler bizi sevmezdi ,,burdaki çöp site diyenler gibiydiler bize çöp gibi bakarlardi🤭🤭😔At bi 500 de elelam abi görsün
14 ay yaptım askerlik düştü amk 12 yeNe çürük ne bedelli vatan borcu ödendi dost
Ne 12 si aq 6 ay14 ay yaptım askerlik düştü amk 12 ye
Poşet derdik bizKanka para gelsin söz hallederim ,şafak kaç adam mı öldürdün biz kısa dönem yaptık , uzun dönemler bizi sevmezdi ,,burdaki çöp site diyenler gibiydiler bize çöp gibi bakarlardi🤭🤭😔
Şafak 74 dost bu bi işaret olabilir sen 740 at benceKanka para gelsin söz hallederim ,şafak kaç adam mı öldürdün biz kısa dönem yaptık , uzun dönemler bizi sevmezdi ,,burdaki çöp site diyenler gibiydiler bize çöp gibi bakarlardi🤭🤭😔
Komutana beni uzun donem yap dedim siktir çekti bana ,😏ama en sağlam dostlarım uzun dönemdi14 ay yaptım askerlik düştü amk 12 ye