- 48,801
- 20,177
- 113
River ilk yarı 2 lerse şaşırmam
Zaten senin parayı katlıcaz kardeşim patatesi trüf lü söyleriz burda para mara kalmadıDurumlar şıkır enişte şu sıralar, konu kalabalık ihtiyacı olan birisi alsınnnn, sende gel kahvaltıya sana patates de söylerim…
Başkan bu saatte film izliyordur distin banlanmiyalim durduk yereElvuran da iyiymiş dost çal bakalım başkanın dm yi
kaybedersek yengen bizi mi yiyecek enisteZaten senin parayı katlıcaz kardeşim patatesi trüf lü söyleriz burda para mara kalmadı
Seni çağırmışta kendisi nerde alibeyköylü dost@Muroo1988 bu saatte beni aradı liste yapmaya gel diyor![]()
Kaybettiğimiz bir tane savas gösterir misinkaybedersek yengen bizi mi yiyecek eniste
H.gexeler dost10 numara benceİyi geceler, bol şanslar tekrardan ben yatıyorum ufaktan..
İyi geceler güzeltepeliElvuran da iyiymiş dost çal bakalım başkanın dm yi
Kendisi dumanaltı şuan göz gözü görmüyorSeni çağırmışta kendisi nerde alibeyköylü dost
gaza gelmicem ama kanım kıpırdandı biKaybettiğimiz bir tane savas gösterir misin
Şaka yapıyorum hadi git sen yap kahvaltını dısarda kahvaltı yapanları bir daha rolle alma enişte böyle lüks ali koçta yokkaybedersek yengen bizi mi yiyecek eniste