- 48,801
- 20,177
- 113
Once askii
Ben geçen dedim valenciennesi nickimiz yaptık takım ulusal kümeye düştü değiştirebilir miyiz diye önceden iki kere değiştirmişsin bakarsın lig1 e çıkar dedi gazı verdi yolladı dostBaşkan bu saatte film izliyordur distin banlanmiyalim durduk yere
amex kartım gelmis enişte 1 ay sonra bloke gelir rolle muhtac duruma duserız akŞaka yapıyorum hadi git sen yap kahvaltını dısarda kahvaltı yapanları bir daha rolle alma enişte böyle lüks ali koçta yok
Riverr atar gibide Dostum ben diğerinden korkuyorumRiverden yaticaz belli oldu
Puhahahahaha patron espri yapinca benBen geçen dedim valenciennesi nickimiz yaptık takım ulusal kümeye düştü değiştirebilir miyiz diye önceden iki kere değiştirmişsin bakarsın lig1 e çıkar dedi gazı verdi yolladı dost
Amex in bizde titaniumu vardı restorana gidince sen cek güzelim kartı getir derdik sonrasını biliyon jojo konusunda konuştuk icralar micralaramex kartım gelmis enişte 1 ay sonra bloke gelir rolle muhtac duruma duserız ak
Bende öyle hissettim dostum bakalımAynı anda gelir goller
ben icraya gitmem eniste kredi notu 1700lerde yaza kadar bi sekilde kendimizi atarız, yazın parayı vuruyoz zaten kışın sefalet yazın zerafet 🤣🤣🤣Amex in bizde titaniumu vardı restorana gidince sen cek güzelim kartı getir derdik sonrasını biliyon jojo konusunda konuştuk icralar micralar
Umutları diri tutmak için dedim dostBende öyle hissettim dostum bakalım
Gitmiyon zaten icraya direkt eve gelip alıyolar yataktanben icraya gitmem eniste kredi notu 1700lerde yaza kadar bi sekilde kendimizi atarız, yazın parayı vuruyoz zaten kışın sefalet yazın zerafet 🤣🤣🤣
ParamGitmiyon zaten icraya direkt eve gelip alıyolar yataktan