- 5,176
- 4,611
- 113
Oyuncularla şike konusunu masaya yatirdik devre arasinda. 65. Dakikada atalım dediler
Medellin İlla Yer BakalımOyuncularla şike konusunu masaya yatirdik devre arasinda. 65. Dakikada atalım dediler
5 dkya geldi geldi gelmezse sıkıntıMedellin İlla Yer Bakalım
66. Dakikaya kadar bekle dost. Top toplayici çocuk, bizim keskin nisancilarimizdan biri. Eger gol atamazlarsa topuklarina sikacakMedellin İlla Yer Bakalım
El patrondan Sonra Bizde oyuncu Mu öldürcez66. Dakikaya kadar bekle dost. Top toplayici çocuk, bizim keskin nisancilarimizdan biri. Eger gol atamazlarsa topuklarina sikacak
Paplo oyleydi dost. Ama el chapo bu takimi yok ederdi cezaevinde olmasaydiEl patrondan Sonra Bizde oyuncu Mu öldürcez![]()
Dost neden 5 lira atip 1.5 alt oynadin. Mundar ettin kuponuTosuncugu aradım simdi 76 78 arası gol geliyor dedi parasini verdirdik
Keşke oynasaydik temiz 30 liramizi alirdik😀Dost neden 5 lira atip 1.5 alt oynadin. Mundar ettin kuponu
Ayip valla adam gol bekliyoo burda. Dedigin lafa bak dost 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Keşke oynasaydik temiz 30 liramizi alirdik😀
Dk 2 de 1 gole kalsakta 90.dk kaderimiz dayıoğluZaten Catara patara Geldi Kılllanmadım Degil![]()
Bjk konya son macim 2.5 usttu 18. dk iki gol olduya. Ayni hisse kapilmistim dost. Mac 2 5 alt bitti tabi 🤣Zaten Catara patara Geldi Kılllanmadım Degil![]()
Goludr kilitsiz direk penaltidan atmislar dost43dk 1 kere mi kilit olmaz bir macta