- 8,799
- 8,368
- 113
O daha iyi olur varsa iş hemen yarın atlayım gelim pasaport falan hazır1500 az para kanka soyliyim sana 2000 eurodan aşağı aşçılık yapma
O daha iyi olur varsa iş hemen yarın atlayım gelim pasaport falan hazır1500 az para kanka soyliyim sana 2000 eurodan aşağı aşçılık yapma
Vize varmi bg vizesiO daha iyi olur varsa iş hemen yarın atlayım gelim pasaport falan hazır![]()
Hersey hazırVize varmi bg vizesi
Afiyet olsunŞuan dan burgazko bira cekiyoruzzzz haminaaa
Ooo supersin moruk sen tam aranan elemansinHersey hazır![]()
Teşekkür ederimAfiyet olsun![]()
Bütün belgeler de mevcut ustalık usta ögreticilik hersey mevcutOoo supersin moruk sen tam aranan elemansin
At kendini bu taraflara hayatını kurtar moruk sana dicem o ben seneye gidiyorum Hollanda Almanya Belçika gezicem amk güzel işler var 2000 bin euroya dawayyyBütün belgeler de mevcut ustalık usta ögreticilik hersey mevcut![]()
valla dogru dıyon cok iyi para 2000 euroAt kendini bu taraflara hayatını kurtar moruk sana dicem o ben seneye gidiyorum Hollanda Almanya Belçika gezicem amk güzel işler var 2000 bin euroya dawayyy
Bol şanslarGoll atın lan ayaksizlar herkese bol şans
5 sene non stop çalış gel parayi trde yatır bankaya faizini yiyemezsin emekli gibi hayat sürersin amkvalla dogru dıyon cok iyi para 2000 euro
5 sene cok kanka 2 3 sene kalsam yeter ev var araba var cok sukur oglana ufak bi saglam birikm yapıyım yeter5 sene non stop çalış gel parayi trde yatır bankaya faizini yiyemezsin emekli gibi hayat sürersin amk
Ben gencim.kanka ben 5 sene non stop yapıp doucem tr ye5 sene cok kanka 2 3 sene kalsam yeter ev var araba var cok sukur oglana ufak bi saglam birikm yapıyım yeter![]()
bende gencımBen gencim.kanka ben 5 sene non stop yapıp doucem tr ye
28 benimdebende gencımdaha yaş 33
![]()
ama sen bekarsın galiba28 benimde
Evliyim 3 yaşında kızım varama sen bekarsın galiba![]()
Maşallah ALLAH bagışlasın kardesım benım de oglum var 7 yasındaEvliyim 3 yaşında kızım var
Allah bagislasinMaşallah ALLAH bagışlasın kardesım benım de oglum var 7 yasında