- 635
- 334
- 63
Beyler özelleri felan alıyorum daha cok kazanc edebilcem neler var toplam 500 k felan borc var banka banka ödüyorum vakıfbank 55 k vardı 30 kaldı kazanmam lazım 500 tl yi 100 bine cıkardım
Swette 500 k Satın al bana dua edeceksinBeyler özelleri felan alıyorum daha cok kazanc edebilcem neler var toplam 500 k felan borc var banka banka ödüyorum vakıfbank 55 k vardı 30 kaldı kazanmam lazım 500 tl yi 100 bine cıkardım
500 k nası satın alıyımSwette 500 k Satın al bana dua edeceksin
3 kez kırmızıya bas 100k cebinde kalsinBeyler özelleri felan alıyorum daha cok kazanc edebilcem neler var toplam 500 k felan borc var banka banka ödüyorum vakıfbank 55 k vardı 30 kaldı kazanmam lazım 500 tl yi 100 bine cıkardım
Uyan İsmail uyannnBeyler özelleri felan alıyorum daha cok kazanc edebilcem neler var toplam 500 k felan borc var banka banka ödüyorum vakıfbank 55 k vardı 30 kaldı kazanmam lazım 500 tl yi 100 bine cıkardım
Masallah zeka fışkırıyorSwette 500 k Satın al bana dua edeceksin
Kafayı kullansan o parayla günlük 5 k kazansan yeter martingale yaparak rahat kazanılır ayda 150 k yapar 3 ayda borcun biter 500 k da sermaye kenarda durur500 k nası satın alıyım
Öyle bi paranın varlığına inanıyor san elimde köprü var gel vereyim kardeşimMasallah zeka fışkırıyor
Tebrikler sakin davran dostBeyler özelleri felan alıyorum daha cok kazanc edebilcem neler var toplam 500 k felan borc var banka banka ödüyorum vakıfbank 55 k vardı 30 kaldı kazanmam lazım 500 tl yi 100 bine cıkardım
Sabırlı olursan 100k 5 katıda yaparsın sende o potansiyeli gördüm knkaBeyler özelleri felan alıyorum daha cok kazanc edebilcem neler var toplam 500 k felan borc var banka banka ödüyorum vakıfbank 55 k vardı 30 kaldı kazanmam lazım 500 tl yi 100 bine cıkardım
Reis hiç anlamıyorum o işlerden her şeyi biliyorum o işleri bilmıyorumKafayı kullansan o parayla günlük 5 k kazansan yeter martingale yaparak rahat kazanılır ayda 150 k yapar 3 ayda borcun biter 500 k da sermaye kenarda durur
Matematiğin müthişSwette 500 k Satın al bana dua edeceksin
Adam 500 demedi 100k para dedi bu devirde o paraya ulaşmak basit bir olay bide senin yorumu görünce cvp yazdim kim ne yapıyorsa yapsın bananeÖyle bi paranın varlığına inanıyor san elimde köprü var gel vereyim kardeşim
Teşekkürler erkeksi bayanMatematiğin müthiş
Ben olayı baştan ofsayt anlamışım mk aq 500 k sandım jskdkfAdam 500 demedi 100k para dedi bu devirde o paraya ulaşmak basit bir olay bide senin yorumu görünce cvp yazdim kim ne yapıyorsa yapsın banane
TebriklerBeyler özelleri felan alıyorum daha cok kazanc edebilcem neler var toplam 500 k felan borc var banka banka ödüyorum vakıfbank 55 k vardı 30 kaldı kazanmam lazım 500 tl yi 100 bine cıkardım
Reis büssürü şey aldım borc ödedim neler yapdım 100 k kaldı düşün sabırlı davranıyorum borç için eşşek gibi çalışdıgımı borca vermemek icin bunu yapmak zorundayım çalışdıgımı verirsem cok fena koyar banaSabırlı olursan 100k 5 katıda yaparsın sende o potansiyeli gördüm knka
Maalsef kardesım yanlıs anladınBen olayı baştan ofsayt anlamışım mk aq 500 k sandım jskdkf
Basit olay dıyoruz jojo kod beklıyoruz bu nasıl iş erhanım😄Adam 500 demedi 100k para dedi bu devirde o paraya ulaşmak basit bir olay bide senin yorumu görünce cvp yazdim kim ne yapıyorsa yapsın banane