Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İspanya 1 Irak 1

Yaritza

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
918
289
63
Saddam gibi tipleri yeni jenerasyon anlamaz. Erkeklerin yüzde 90ı şimdilerde başkasına hanimlik yapıyor artık.
Yeni diye küçümsediğin jenerasyondan 15 yaşında ortalama bir Türk kızında Saddam'dan fazla erkeklik hormonu vardır.
Kafasına bir mermi sıkacak ya da çarpışacak cesareti olmadığı için fare gibi yakalanıp, propaganda malzemesi olarak ABD'ye hanımlık eden bir kişilik kendisi. (Fotoğrafı koyuyorum)

Maça gelecek olursak, Dünya Kupası'na 1 hafta kala bu maçlar kazanmak ya da kaybetmek için değil futbolcular maç ritmini kaybetmesin diye oynanıyor her sonuca açık.

saddam.jpg

clovers1995

Gün gelir devran döner
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,791
4,697
113
Yeni diye küçümsediğin jenerasyondan 15 yaşında ortalama bir Türk kızında Saddam'dan fazla erkeklik hormonu vardır.
Kafasına bir mermi sıkacak ya da çarpışacak cesareti olmadığı için fare gibi yakalanıp, propaganda malzemesi olarak ABD'ye hanımlık eden bir kişilik kendisi. (Fotoğrafı koyuyorum)

Maça gelecek olursak, Dünya Kupası'na 1 hafta kala bu maçlar kazanmak ya da kaybetmek için değil futbolcular maç ritmini kaybetmesin diye oynanıyor her sonuca açık.

Ekli dosyayı görüntüle 981053
Hiç unutmam bayram sabahi idam edilmisti saddam

Black81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,684
2,333
113

Dediğin korkak İsrail'e 39 füze sallamis adam olan Saddam varmı böyle g.t sende !?

Yaritza

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
918
289
63
Dediğin korkak İsrail'e 39 füze sallamis adam olan Saddam varmı böyle g.t sende !?
G.t görmek istiyorsan Çanakkale'de mitralyözün üzerine süngü ile yalınayak hücüm eden atalarına bakabilirsin.
İktidarını kaybetme korkusuyla savaş çıkarmaya çalışan (onu da beceremeyen) başka ülkelerin siyasi f.hişelerine değil.

Black81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,684
2,333
113
G.t görmek istiyorsan Çanakkale'de mitralyözün üzerine süngü ile yalınayak hücüm eden atalarına bakabilirsin.
İktidarını kaybetme korkusuyla savaş çıkarmaya çalışan (onu da beceremeyen) başka ülkelerin siyasi f.hişelerine değil.
En büyük saygım atalarimadır lakin doneminde de iyilerden biriydi Saddam o g.t yokmuş çoğunda

montaigne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
305
93
28
İspanya milli takım oyuncusu olsam mesela biri gelip irak'a karşı maçınızı 1-1 bitireceksiniz dese yerin dibine girerim. Bunlar utanmıyorlar göz göre göre yürüyecek hali olmayan takımla, dünya şampiyonu takım berabere kalıyor. hazırlık maçı diye düşünmeyin dünya kupası öncesi son maçlar. maalesef artık paranın fazlaca spora bulaşmasıyla iğrenç bir hale geldi sektör

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
112,173
62,880
113

Kucuk foto cok onur kirici utanc verici ve asagilayici

Yaritza

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
918
289
63
En büyük saygım atalarimadır lakin doneminde de iyilerden biriydi Saddam o g.t yokmuş çoğunda
Baas Partisi ABD-İsrail destekli darbeyle iktidara geliyor, Saddam bu partiden cumhurbaşkanı oluyor, İran'a savaş açıyor.
8 yıl boyunca ABD'den borçlanarak aldıkları silahlarla birbirlerini öldürüyorlar, ekonomileri tükeniyor.
Ekonomiyi düzeltme bahanesiyle Kuveyt'e savaş açıp bütün müslüman ülkeleri karşısına alıyor, Amerikan işgaline karşı yalnız kalıyor.
Şimdi bu denklemden Saddam'ı çıkar yerine Şimon Peres'i veya Netanyahu'yu koy, Irak için daha kötü ne yapılabilirdi ki?

clovers1995

Gün gelir devran döner
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,791
4,697
113

Nazo987

Feleğe Dayandım Gülümmm
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,053
3,544
113
ırak değilde lesotho maçı vardı adamlar gol atar oranı dk 30da 3.80di oynayayim dedim 500 atim dedim güvenemedim 1.5 üst e attım 2 dk sonra ev 1-1 yaptı golün ne dakkası ne takımı olur abi sonuçta o sahada oynayanların hepsi prof oyuncu mahalleden halısahadan toplanan oyuncular değil atabilir şaşırmamak lazım

Yavuzhan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,259
484
83
Miguel de Cervantes forumu görse gözleri yasarir Donkişotlarim evlatlarım diye severdi maçlar şikeli ve slotlar ayarlı diyen tayfayi. 5 dk sonraya çıkacağımız belli değilken 90 ya oynayıp bekliyoruz. İstediğimiz olmazsa şike diyoruz. Buna inanıyorsanız oynamayacaksiniz slotlar ayarlı diyorsanız uzak duracaksiniz. Bunları yazdım diye site elemanı felan da demeyeceksiniz.. gerçekler malesef bu.

Hepimiz kazanalım istiyoruz. Duracak yeri bilmiyoruz. Kendimizi disipline edip oynayabilsek eminim bir çoğumuz bu işten para yeriz ama 3 u 4 yapalım 4 u 40 yapalım 40 i 400 yapalım diye diye batıyoruz sonra slotlar ayarlı maçlar şikeli .