Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İspanya Futbolu Hakkında

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,732
34,041
113
Öyle dersin anlarım ama adam diyor herkes fransaya oynamış yedirmezlermiş o zaman o mantıkla biz veya haiti şampiyon olmalıydı 😀
Ya sen ne bakıyon kara cahillere geçen de mesela abd ye kıyak yapacaklar diyorlardı geçen maçda çat diye verdiler abd nin en iyi oyuncusuna kırmızıyı ağzı olan konuşuyor ayrıca niye herkes Fransa ya oynasın aq ingiltere var Arjantin var Brezilya var İspanya var

eminehawk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,321
6,580
113
Ya sen ne bakıyon kara cahillere geçen de mesela abd ye kıyak yapacaklar diyorlardı geçen maçda çat diye verdiler abd nin en iyi oyuncusuna kırmızıyı ağzı olan konuşuyor ayrıca niye herkes Fransa ya oynasın aq ingiltere var Arjantin var Brezilya var İspanya var
Yedirmezler aga 😀

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,874
29,246
113
Ah makinam bu işler kumara bakmıyor artik
france kadrosu sömürge tamamen
hiçte saygı duyduğum bir takım değil
mbappe rabiot olise cherki gibi önemli futbolculara sahipler ve kağıt üstü favoriler
ama bence mexico and usa birisi yarı final görecek ve portugal spain karsılasmasının galibi de kupa sahibi olacak
burada spaini çok daha fav görüyorum ancak ronaldo bizi şaşırtabilir izleyip göreceğiz

Janti1990

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,079
585
113
İspanya götürür kupayı mbappe olise iyi ama İspanya tüm takım iyi

pogba

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,109
3,309
113
Yeşilburun Arjantin in içinden geçiyor

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,922
16,652
113
İspanya'nın sadece son Avusturya maçını izlediği belli. Son şampiyon olduklar8 Eurodaki akıcı ve delici futboluna yanaşamadilar dahi. Fransa ise her turnuva çok iyi kadrolarla gelip sıkıcı futboll nedeniyle deschamps elestirilirdi ilk defa tüm maçlarda zevk veren bir Fransa var. Şuan turnuvanın en iyi futbolunu onlar oynuyor. Finale kalır mı bilemeyiz ama İspanya suanki performansı ile yenmez Fransa i.

eminehawk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,321
6,580
113
bu burun nasıl bu kadar ruh canavarı takım oldu geçen izledim 90 dk kapandılar bugün izlemedim 2 tane salladılar 😂
İzleme takımın büyüsü kaçmasın Trabzonun aldığı cabral ne astı hacıosmanoğlu villaları bunlara versin

Zafermiss

Geri Döndüm Hayatımı Alt Üst Etmek İçin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,272
852
113
france kadrosu sömürge tamamen
hiçte saygı duyduğum bir takım değil
mbappe rabiot olise cherki gibi önemli futbolculara sahipler ve kağıt üstü favoriler
ama bence mexico and usa birisi yarı final görecek ve portugal spain karsılasmasının galibi de kupa sahibi olacak
burada spaini çok daha fav görüyorum ancak ronaldo bizi şaşırtabilir izleyip göreceğiz
Fransa açık ara şampiyon makinam