- 39,739
- 34,044
- 113
girelim mi 500 lirasına zaferimmFransa açık ara şampiyon makinam
100 lira daha iyi degerlendirelemezdi kanka bol sanss
Fransa İspanya'nın içinden geçerBu arjantini izledikten sonra net şampiyonluk adayı
Ancak ve ancak kırmızı kart falan ile elenirler
Belki Fransa zorluk çıkarır ki
Onların forsu da yetmez bence.
İspanya şampiyon olur 100k atılır
🇵🇹 she knowsşampiyon ne arjantin ne de fransa, kim olur bilemem ama ikisi de kesinlikle olamayacak.
100 lira bile değil freebet aq100 lira daha iyi degerlendirelemezdi kanka bol sanss
Vallahi rezillik kanka yav hiçbisi yolunda gitmiyor yine bugünlerde100 lira bile değil freebet aq
Hergün kazanacağımızı sanıyoruz tek anlamadığımız şey o hergün kazanamayacağımızı anladığımız gün mutlu oluruzVallahi rezillik kanka yav hiçbisi yolunda gitmiyor yine bugünlerde
Kanka biz 6 gün kazansak 1 gün kayip etsek butun kazandığımızı bırakıyoruz ki o 1 gündeHergün kazanacağımızı sanıyoruz tek anlamadığımız şey o hergün kazanamayacağımızı anladığımız gün mutlu oluruz
15 k balıkçı da satın alım yapmayı ver kardesım 3 gün dayansın para aqKanka biz 6 gün kazansak 1 gün kayip etsek butun kazandığımızı bırakıyoruz ki o 1 günde
Farmdi o kardesim ya15 k balıkçı da satın alım yapmayı ver kardesım 3 gün dayansın para aq
Şaka bi yana slot çok tehlikeli bırakmak lazım aq bende çok oynuyorum artıkFarmdi o kardesim ya
Kanka biz oynanacak oyunu bilmiyoruz herhaldeŞaka bi yana slot çok tehlikeli bırakmak lazım aq bende çok oynuyorum artık
Varım vallahi Varım ama 500 az degilmi dagirelim mi 500 lirasına zaferimm
sonra ben bilmiyordum kırmızı gördü şike oldu demek yok ama 😂😂
Fransa'ya asla bu kez yedirmezler şampiyonlar liğini üst üste 2 kere aldılar sonuçta ülkeleri başarılı oldu ondan önceki şampiyona da yanılmıyorsam UEFA uluslar ligi'ni kazandı onun için en büyük aday İspanya valla param olsa bende basarımŞampiyon Fransa kral 100 k nı iç etme
İspanya gol atamadı yalnız bu takımaBu arjantini izledikten sonra net şampiyonluk adayı
Ancak ve ancak kırmızı kart falan ile elenirler
Belki Fransa zorluk çıkarır ki
Onların forsu da yetmez bence.
İspanya şampiyon olur 100k atılır