- 131,668
- 92,942
- 113
İspanya yener ama çok gol çıkmaz bu maçta 1-0 2-0 falan biterEkli dosyayı görüntüle 988750
2026 FIFA Dünya Kupası H Grubu'nda İspanya ile Suudi Arabistan, ikinci maçlarında karşı karşıya gelecek.
Atlanta kentindeki Mercedes-Benz Stadyumunda oynanacak mücadele, TSİ 19.00'da başlayacak.
Karşılaşmayı Brezilyalı hakem Raphael Claus yönetecek.
Umarım İspanya elenir kupayı Senegal alır Fransa da alsa Afrika almış oluyorEkli dosyayı görüntüle 988750
2026 FIFA Dünya Kupası H Grubu'nda İspanya ile Suudi Arabistan, ikinci maçlarında karşı karşıya gelecek.
Atlanta kentindeki Mercedes-Benz Stadyumunda oynanacak mücadele, TSİ 19.00'da başlayacak.
Reis arabistan gol atar ve korner oyna sonra kazancını benimle paylaş 😀Ekli dosyayı görüntüle 988750
yesil burunu yenemeyen ispayadan 5 gol mu bekliyorsun suudinin defans hatti daha iyi yesilburuna gore4.5 üst oynadık İspanya atamazsan ye bari
aynen savunma hatasından yediler. ofsaytı bozdular bide adamı bos bırakıp bos kale yedi.yesil burunu yenemeyen ispayadan 5 gol mu bekliyorsun suudinin defans hatti daha iyi yesilburuna gore
gelir gelir1 gol daha be holi 10 k alalım
3.5 alt 2.50 oran ilkyarı önlem aldımgelir gelir
ben bu serefsizlere iy 1.5 almıstım ilk maç 20k sonra ms 1.5 üstten de 20k gittiydi3.5 alt 2.50 oran ilkyarı önlem aldım