🤣🤣🤣🤣🤣Paranın kıymetini bilin kimseye para vermeyin istemeyinde. Öyle para yaparım şu kumardan haram diye yapmıyorum borcumu bitirip bırakcam ahiret içşn yaşıcam acayip sinirliyim kaç gündür be paralar kazancakdım parasızlıkdan kazanamadım ama illaki kazancam siteleri karım yapıcam karımmmm
siz ne içiyonuz ben anlamıyorumki ilk ahiret için yaşıcam artık diyip kazanıcam siteleri karım yapıcam demişsin allah akıl fikir versin bu kafayla sen sitelere muamele çekersin hayırlı forumlarParanın kıymetini bilin kimseye para vermeyin istemeyinde. Öyle para yaparım şu kumardan haram diye yapmıyorum borcumu bitirip bırakcam ahiret içşn yaşıcam acayip sinirliyim kaç gündür be paralar kazancakdım parasızlıkdan kazanamadım ama illaki kazancam siteleri karım yapıcam karımmmm
1.hayırlı forumlar demişsin haram olan işlerin hayrı olmazsiz ne içiyonuz ben anlamıyorumki ilk ahiret için yaşıcam artık diyip kazanıcam siteleri karım yapıcam demişsin allah akıl fikir versin bu kafayla sen sitelere muamele çekersin hayırlı forumlar