- 10,448
- 11,745
- 113
Beyler işsizlik maaşı alan var mı ? Bir kaç sorum olacak alanlara
Saat kaç gibi yatıyor reis ? Birde pttden mi alıyorsun direk ıban mi
Ula bende önemli bişe sorcan sandımSaat kaç gibi yatıyor reis ? Birde pttden mi alıyorsun direk ıban mi
Senim gibi adam nasil kasa verir cengo sasirttin beni.forumun daimi uyesi falan olsa anliycam seni@Dodo38 betkanyon kafamı sıfırlayıp cevap vermeyip ne yüzle buraya gelmişsin yüzsüz yüzsüz geziyorsun
Kardeşim 10 bin kasayı sıfır yaptı param orda kaldı 200 tumbetteat dedi kurtaracam dedi adam kasa sıfırlayıp gitti ogün bugun yoktu dün baktım buraya yorum atmışSenim gibi adam nasil kasa verir cengo sasirttin beni.forumun daimi uyesi falan olsa anliycam seni
10 k parani batirip 200 lirayla 10 k yi kurtaracaginimi soyledi.buna inanmanada sasirdim kardes.neyse saglik olsun diyelim.daha dikkatli olmalisinKardeşim 10 bin kasayı sıfır yaptı param orda kaldı 200 tumbetteat dedi kurtaracam dedi adam kasa sıfırlayıp gitti ogün bugun yoktu dün baktım buraya yorum atmış
Bu bana bir ders oldu dost10 k parani batirip 200 lirayla 10 k yi kurtaracaginimi soyledi.buna inanmanada sasirdim kardes.neyse saglik olsun diyelim.daha dikkatli olmalisin
İskuranda yapıcan reis ben öyle yaptımBizde cuma günü imza attık 45bine kapandı iş yeri. İnternet üzerinden mi başvuruyoruz yoksa işkura filan mi gitmek gerekiyor 1 aylıkta olsa alayım boşa gitmesin
Hemen kurban al tavuk horoz kes parayı almışsın
Gitmene gerek yok .illa gitmek istersen şehir farketmez ama başvuruyu alo 170 yapabilirsinGünaydın
İşsizlik maaşına e devlet üzerinden başvuru varmı bilgisi olan varmı benim ikamet farklı ilde işkur kaydım da orda görünüyor oraya gidemiyorum başvuru için