Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İşsizlik Maaşı

Arslnnnnn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,448
11,745
113
Beyler işsizlik maaşı alan var mı ? Bir kaç sorum olacak alanlara

Aktas25

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,759
3,486
113
Yarın saat 9 da yatar eger ıskura ıban verdiysen ıbana yoksa pttye yatar

Arslnnnnn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,448
11,745
113
Eyvallah dostlar teşekkürler

gecesiyah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,912
3,853
113
@Dodo38 betkanyon kafamı sıfırlayıp cevap vermeyip ne yüzle buraya gelmişsin yüzsüz yüzsüz geziyorsun

beckham

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,913
4,716
113
nasıl alıyoz bunu beni hep reddediyolar

gecesiyah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,912
3,853
113
Senim gibi adam nasil kasa verir cengo sasirttin beni.forumun daimi uyesi falan olsa anliycam seni
Kardeşim 10 bin kasayı sıfır yaptı param orda kaldı 200 tumbetteat dedi kurtaracam dedi adam kasa sıfırlayıp gitti ogün bugun yoktu dün baktım buraya yorum atmış

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
112,526
63,006
113
Kardeşim 10 bin kasayı sıfır yaptı param orda kaldı 200 tumbetteat dedi kurtaracam dedi adam kasa sıfırlayıp gitti ogün bugun yoktu dün baktım buraya yorum atmış
10 k parani batirip 200 lirayla 10 k yi kurtaracaginimi soyledi.buna inanmanada sasirdim kardes.neyse saglik olsun diyelim.daha dikkatli olmalisin

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
42,596
43,599
113
Bizde cuma günü imza attık 45bine kapandı iş yeri. İnternet üzerinden mi başvuruyoruz yoksa işkura filan mi gitmek gerekiyor 1 aylıkta olsa alayım boşa gitmesin

Arslnnnnn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,448
11,745
113
Bizde cuma günü imza attık 45bine kapandı iş yeri. İnternet üzerinden mi başvuruyoruz yoksa işkura filan mi gitmek gerekiyor 1 aylıkta olsa alayım boşa gitmesin
İskuranda yapıcan reis ben öyle yaptım

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,633
9,975
113
Günaydın
İşsizlik maaşına e devlet üzerinden başvuru varmı bilgisi olan varmı benim ikamet farklı ilde işkur kaydım da orda görünüyor oraya gidemiyorum başvuru için

Ukape

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,158
385
83
Günaydın
İşsizlik maaşına e devlet üzerinden başvuru varmı bilgisi olan varmı benim ikamet farklı ilde işkur kaydım da orda görünüyor oraya gidemiyorum başvuru için
Gitmene gerek yok .illa gitmek istersen şehir farketmez ama başvuruyu alo 170 yapabilirsin