- 2,895
- 1,480
- 113
Şaka bi yana Büyükada’ya gitmeni tavsiye ederim ama bi tık erken gibi suan kalacaksanız airbnb ayarla kalmayacaksanız akşam vapurunu kaçırma derimLavugun profil fotoğrafına bak karıyı götürüp öldürecek kesin
Şaka bi yana Büyükada’ya gitmeni tavsiye ederim ama bi tık erken gibi suan kalacaksanız airbnb ayarla kalmayacaksanız akşam vapurunu kaçırma derimLavugun profil fotoğrafına bak karıyı götürüp öldürecek kesin
Reis napacaan adayı madayi yamyamlar mamyamlar esir alır aman diyeyim götür bir kepaciya yiyin etinizi kemiğinizi sonra da geçin bir bara takilin ordanda bir apart bulun tamam işteArkadaşlar merhaba yurt dışından eski bir arkadaşım gelecek. bayan arkadaşım. Adalara götürmek istiyorum daha önce hiç gitmedim. Kabataştan falan vapur kalkiyormus sanırım o sorun değil kalkış noktası kolay da, bütün adalara mi gidiyor aynı seferde ? Hangi adaya gitmemi gezmemi önerirsiniz bilgisi olan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim
heybeliye alt büyükadaya üst oynayanlar gider dostHocam sen baya tecrübe etmişsin orayı maşallah bir yere gezmeye gitmeden önce muhakkak gidenlerden tavsiye alırım heybeli Ada ve büyük ada arasinda kaldım ama bakayım ya heybeliye gidecegim yada dedigin gibi büyük adaya güzel restoranlar falan var diyorsun tam aradığım şey aslında![]()
Heybeli ve Büyük AdaArkadaşlar merhaba yurt dışından eski bir arkadaşım gelecek. bayan arkadaşım. Adalara götürmek istiyorum daha önce hiç gitmedim. Kabataştan falan vapur kalkiyormus sanırım o sorun değil kalkış noktası kolay da, bütün adalara mi gidiyor aynı seferde ? Hangi adaya gitmemi gezmemi önerirsiniz bilgisi olan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim
imkanın varsa bostancıdan bin yarm saatde büyükadadasın diğer türlü 3 saaat sürüyo kabataştan falan burgaz adayı öneririm tam bir aşk adası aşk yaşarsınızArkadaşlar merhaba yurt dışından eski bir arkadaşım gelecek. bayan arkadaşım. Adalara götürmek istiyorum daha önce hiç gitmedim. Kabataştan falan vapur kalkiyormus sanırım o sorun değil kalkış noktası kolay da, bütün adalara mi gidiyor aynı seferde ? Hangi adaya gitmemi gezmemi önerirsiniz bilgisi olan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim
Kankam Marmaray ile geçiyorsun deniz altındanArkadaşlar merhaba yurt dışından eski bir arkadaşım gelecek. bayan arkadaşım. Adalara götürmek istiyorum daha önce hiç gitmedim. Kabataştan falan vapur kalkiyormus sanırım o sorun değil kalkış noktası kolay da, bütün adalara mi gidiyor aynı seferde ? Hangi adaya gitmemi gezmemi önerirsiniz bilgisi olan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim
Kardeşim yapay zeka kullan kız arkadaşın ülkeden geliyorArkadaşlar merhaba yurt dışından eski bir arkadaşım gelecek. bayan arkadaşım. Adalara götürmek istiyorum daha önce hiç gitmedim. Kabataştan falan vapur kalkiyormus sanırım o sorun değil kalkış noktası kolay da, bütün adalara mi gidiyor aynı seferde ? Hangi adaya gitmemi gezmemi önerirsiniz bilgisi olan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim
Adaları bosver gezdırceksen sapancaya bungolova goturArkadaşlar merhaba yurt dışından eski bir arkadaşım gelecek. bayan arkadaşım. Adalara götürmek istiyorum daha önce hiç gitmedim. Kabataştan falan vapur kalkiyormus sanırım o sorun değil kalkış noktası kolay da, bütün adalara mi gidiyor aynı seferde ? Hangi adaya gitmemi gezmemi önerirsiniz bilgisi olan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim
adam gezdircem diyor ciciş yapcaz demiyor mkAdaları bosver gezdırceksen sapancaya bungolova gotur
Avrupa Yakası'ndaki kalkış noktaları Kabataş, Eminönü ve Beşiktaş tan kalkıyor 1,15-1.30 dk sürer istanbul kart geçer Şehir Hatları Vapurları İçin: Güncel hareket ve adadan geri dönüş saatlerine bu siteden bak https://sehirhatlari.istanbul/tr/seferler/ic-hatlar/adalar-hatlari/kabatasadalar-177 sonra ayazda kalmaArkadaşlar merhaba yurt dışından eski bir arkadaşım gelecek. bayan arkadaşım. Adalara götürmek istiyorum daha önce hiç gitmedim. Kabataştan falan vapur kalkiyormus sanırım o sorun değil kalkış noktası kolay da, bütün adalara mi gidiyor aynı seferde ? Hangi adaya gitmemi gezmemi önerirsiniz bilgisi olan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim