Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İstanbul'da Yaşayanlar Bilgi Lazım

kerzakov

Tanınmış üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
224
111
43
Benim de ilk tecrübem olacak hocam :) bakalım eğer dönmek istemezsek dediğin gibi yapar sabahlar öyle döneriz çok mantıklı :)

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,713
6,024
113
Arkadaşlar merhaba yurt dışından eski bir arkadaşım gelecek. bayan arkadaşım. Adalara götürmek istiyorum daha önce hiç gitmedim. Kabataştan falan vapur kalkiyormus sanırım o sorun değil kalkış noktası kolay da, bütün adalara mi gidiyor aynı seferde ? Hangi adaya gitmemi gezmemi önerirsiniz bilgisi olan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim
Reis napacaan adayı madayi yamyamlar mamyamlar esir alır aman diyeyim götür bir kepaciya yiyin etinizi kemiğinizi sonra da geçin bir bara takilin ordanda bir apart bulun tamam işte

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,656
4,001
113
Dönüş planın gün içinde ise son vapur saatini indiğinde öğren ona göre hareket et. Yoksa rezil olursun

casus22

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,356
341
83
Hocam sen baya tecrübe etmişsin orayı maşallah bir yere gezmeye gitmeden önce muhakkak gidenlerden tavsiye alırım heybeli Ada ve büyük ada arasinda kaldım ama bakayım ya heybeliye gidecegim yada dedigin gibi büyük adaya güzel restoranlar falan var diyorsun tam aradığım şey aslında:)
heybeliye alt büyükadaya üst oynayanlar gider dost

kalabak22

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
245
198
43
helikopterım var sızı atabılırım büyük adaya

erkan1982

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,144
438
83
Sozlerine bakılırsa dostum öylede kolayda sorun.degilde da lı de li soru sorman bi acayip internetin varsa sora sora da yüz yüze de bulabilirsin de

akin1996

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,578
5,376
113
5 yildir gitmiyorum aklima getirdin agam ben de hafta sonu bi gideyim

gangplank

Huzur ancak Allah'ı anmakla olur..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,910
3,151
113
Arkadaşlar merhaba yurt dışından eski bir arkadaşım gelecek. bayan arkadaşım. Adalara götürmek istiyorum daha önce hiç gitmedim. Kabataştan falan vapur kalkiyormus sanırım o sorun değil kalkış noktası kolay da, bütün adalara mi gidiyor aynı seferde ? Hangi adaya gitmemi gezmemi önerirsiniz bilgisi olan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim
Heybeli ve Büyük Ada

Nazo987

Feleğe Dayandım Gülümmm
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,920
3,451
113
imkanın varsa bostancıdan bin yarm saatde büyükadadasın diğer türlü 3 saaat sürüyo kabataştan falan burgaz adayı öneririm tam bir aşk adası aşk yaşarsınız

szrgmc

Korean cod hunter
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
910
419
63
Eminönündende kalkıyor bütün adalara gidiyor ama ben olsam adalara gezmek için götürmezdim

markup

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
607
510
93
Kankam Marmaray ile geçiyorsun deniz altından

Osman1331

Saygılarımla...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,409
1,619
113
Kardeşim yapay zeka kullan kız arkadaşın ülkeden geliyor

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,639
37,018
113
Adaları bosver gezdırceksen sapancaya bungolova gotur

explode

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
911
259
63
Avrupa Yakası'ndaki kalkış noktaları Kabataş, Eminönü ve Beşiktaş tan kalkıyor 1,15-1.30 dk sürer istanbul kart geçer Şehir Hatları Vapurları İçin: Güncel hareket ve adadan geri dönüş saatlerine bu siteden bak https://sehirhatlari.istanbul/tr/seferler/ic-hatlar/adalar-hatlari/kabatasadalar-177 sonra ayazda kalma