- 7,478
- 4,440
- 113
Verdim gitti dost 😂Profil resimdeki kadına talibim 🤣
Verdim gitti dost 😂Profil resimdeki kadına talibim 🤣
@bestamix reis sen bilirsinSN. E**** T*****,4-A KAPSAMINDAKi SiGORTALILIGINIZ 04 Belirsiz sureli is sözlesmesinin isveren tarafIndan haklI sebep bildirilmeden feshi NEDENIYLE, 21.02.2026 TARIHLi iSTEN AYRILIS BiLDiRiMiNiZ iSVEREN TARAFINDAN YAPILMISTIR. SAGLIKLI VE GÜVENLi GÜNLER DiLERiZ. B002
Arkadaşlar böyle mesaj geldi ne oldu şimdi devamsızlıktan mı çıkarmış oluyor
Bu iş yeri isim değiştirdi eski yerinden yeni yerine geçtiği için tüm haklarınız korunarak geçiliyor demişlerdi o nedenle tarih böyle bilginize
Gel çay içelim Gökhan agabeyGeldi gene eliyle burnunu karistirip yiyen
Nasil geleyim nerdesin senGel çay içelim Gökhan agabey
Ankaradaym Gökhan ağabey çay ismarlaym abimeNasil geleyim nerdesin sen
Nasil gelcem aw izmirdeyimAnkaradaym Gökhan ağabey çay ismarlaym abime
Gökhan ağabey ben İzmir'e gelirim inşallah İzmir ikinci memleketimNasil gelcem aw izmirdeyim
Burdan oraya cay icmeye gelmem kur masayi eti aslan sütü olsun ramazandan sonra geleyim 🤣
Bana çekmiş 😂1 yıllık çalışma gecmisin var aynı yerde ayda 8 10 gun gitmiyorum diyosun 1 yıllık tazminatın ise gitmediğin günlerin zararından daha az gelir is verene çalışmıyorsan konuşur isi bırakırsın is yeri kimsenin keyfi kullanacağı yer degil haklı bence seni işten çıkarmakla geç bile kalmış senin gibiler zarardan başka bisey vermez çalıştığı ortama
İhbar süremi verecekler iş yeri SGK ya haklı bir sebep sunmadan direk çıkartmış beni sözleşmede yazan yazmayan tüm hakları alırsınız diyor sonuçta 12 ay olmuştu 1 yıl dolmadı ama iş verene dedim ki SGK ya işkur'a şikayet edecem onlarda hiç ugraşmamak için direk çıkartmışlar1 yıllık çalışma gecmisin var aynı yerde ayda 8 10 gun gitmiyorum diyosun 1 yıllık tazminatın ise gitmediğin günlerin zararından daha az gelir is verene çalışmıyorsan konuşur isi bırakırsın is yeri kimsenin keyfi kullanacağı yer degil haklı bence seni işten çıkarmakla geç bile kalmış senin gibiler zarardan başka bisey vermez çalıştığı ortama
Ne mal adamlar var mkArkadaşlar ben 27 mart 2025 tarihinde bir işe girmiştim verilen zorlu işlerden ayda 7-8 gün devamsızlık yapıyordum işten çıkartmıyorlardı rapor olduğu için son haftada belimdeki rahatsızlıktan 10 gün gitmedim işe
Bugün tekrardan gideyim dedim servise çıktığımda servis beni almadı. Yani durmadı durakta.
Üretim müdürüne söyledim seni işten çıkardılar dedi sonra muhasebeye yazdım cevap vermiyor beni kayde almıyor e devlette de gözükmüyor çıkış. Muhtemelen devamsızlık diyecekler süreyi bekleyip ihbar sürem var çünkü
Şimdi en mantıklı ne yapmalıyım ihbar tazminatı 25 bin gibi gözüküyor diğer aydan da alacağım 10 gün vardır yani cevap vermeyip devamsızlık süresini bekleyip işten atacaklar ihbar tazminatı vermemek için.
bir akıl verin
Adam patron ya ayda 10 gün çalışır 😂Ayda 7 8 gün devamsızlık ayda 4 5 günde izin günü olsa 13 gün ayda kendine izin veriyormuşsun işten çıkarılma konusu açmışsın güzel kafa dlsllskdkdk
Burada yazılana göre haklı sebep bildirmeden fesih etmiş sözleşmeni yani şanslısın yada işverenin ahlaklı adammış sana bütün haklarını alabilmen için yol açmış tam detayını bilmiyorum ama çalıştığın gün sayısı kurtarıyosa eğer işe görüş davası açıp kazanabilirsin bi araştır, işverenin adamlık yapmış senin işe gelmemelerine rağmen gerçi servise almamak hoş değil ama haklı sebep bildirmeden fesih etmiş unutulur oSN. E**** T*****,4-A KAPSAMINDAKi SiGORTALILIGINIZ 04 Belirsiz sureli is sözlesmesinin isveren tarafIndan haklI sebep bildirilmeden feshi NEDENIYLE, 21.02.2026 TARIHLi iSTEN AYRILIS BiLDiRiMiNiZ iSVEREN TARAFINDAN YAPILMISTIR. SAGLIKLI VE GÜVENLi GÜNLER DiLERiZ. B002
Arkadaşlar böyle mesaj geldi ne oldu şimdi devamsızlıktan mı çıkarmış oluyor
Bu iş yeri isim değiştirdi eski yerinden yeni yerine geçtiği için tüm haklarınız korunarak geçiliyor demişlerdi o nedenle tarih böyle bilginize
Kanka sebepsiz ve izinsiz 2 yada 3 gün işe gitmemek tazminatsız fesih sebebidir dava açsa birde borçlu bile çıkarBurada yazılana göre haklı sebep bildirmeden fesih etmiş sözleşmeni yani şanslısın yada işverenin ahlaklı adammış sana bütün haklarını alabilmen için yol açmış tam detayını bilmiyorum ama çalıştığın gün sayısı kurtarıyosa eğer işe görüş davası açıp kazanabilirsin bi araştır, işverenin adamlık yapmış senin işe gelmemelerine rağmen gerçi servise almamak hoş değil ama haklı sebep bildirmeden fesih etmiş unutulur o![]()
Sizin sektör neydi acaba sormamizda bı mahsur yoksaEngelli olduğunu bilmiyordum engellilere yapabileceği iş sunuyoruz saten biz
O ne demek öyle varmı yapanGeldi gene eliyle burnunu karistirip yiyen
Ben yedim dostO ne demek öyle varmı yapan