Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İstinaf

Ferhatd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,467
1,975
113
Arkadaşlar Ankara istinaf kaç ay sürüyor 3 ay önce istinafa vermiştik 2 gün önce dosya açılmış yani istinaf sırasına girmiş bilen varmı
ankarada genelde 6 ay sürüyor en az dost 5 yıl üstüyse cezan yargıtaya gönderirsin yargıtay 2 seneye kadar sürebiliyor

Passion90

Düşman arıyorsan, aynaya bak.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,533
23,347
113
Ne cezası bu kılavırs

RoyalKing21

ALLAH DELİKANLİ KALPLERE GÜZEL KADERLER YAZAR..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,290
473
83
Arkadaşlar Ankara istinaf kaç ay sürüyor 3 ay önce istinafa vermiştik 2 gün önce dosya açılmış yani istinaf sırasına girmiş bilen varmı
Normal şartlarda 1 yıl içerisinde gelmesi lazım. . Denizli istinaf 13 ayda geldi. Ankara kalabalık olduğu için geç gelebilir.Eski Mahkum

furkucyus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,139
865
113
avukatın var madem avukata sorsana dostum. burada adalet personeli gibi mi duruyoruz ?

karkar92

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,391
1,658
113
Sen bunları dert etme senin psikolojini pek iyi görmüyorum 2-3 aya bir yerden kendini atarsın büyük ihtimalle dava felan uğraşmazsin

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,378
3,699
113
2 3 sene surer kesinlikle diye zircahillere kesinlikle inanma @clovers1995 ben ...bölge istinaftan yoğunluk yoktu abi 2 istinafimi da 3 gün içinde dönüş aldım bilgin olsun
Black 3 günde senin dosyan o ilgili daireye bile ulaşmaz çok güzel sallamissin dostum.arsivde ne kadar bekliyor o dosyalar haberin var mı?

Kolonbey

🆈🅰🆁🅱🅰🆈
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,443
751
113
Dosya durumuna göre değişir dost
Benim bir dosyam istanbulda 6 ayda sonuçlandı
Bi diğer dosyam 45 günde sonuçlandı zaman aşımına uğrayacaktı çünkü , zaman aşımına uğrasaydı ceza almayacaktım
Bu tamamen şans ve işlenen suça göre değişir,ve yoğunluğua göre