Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İşyeri Hakkında

sallodo123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,146
819
113
Selamün aleyküm arkadaşlar aynı işyerinde 10 senedir çalışıyorum birakmak istiyorm fakat tazminati yakmak istemiyorum işyerinde mobbing baskı fln var zorunlu mesai fln yapıyorlar nasıl yol izlmeleyim ayrıca 2007 de 15 yaşında 3 aylık sigorta girişim var bu kıdem esas yazisi 18 yaş altı sayiliyormu sigortalik süresi 18 yaş üstü sayiliyormus primde 4250 sordum sormuştum 4500 birde 25 yıl sigortalılık süresi istiyormuş saçma sapan sistem 2008 den sonrakilere yıl şartı yok nasıl iş bu

bloodnexus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,268
664
113
Selamün aleyküm arkadaşlar aynı işyerinde 10 senedir çalışıyorum birakmak istiyorm fakat tazminati yakmak istemiyorum işyerinde mobbing baskı fln var zorunlu mesai fln yapıyorlar nasıl yol izlmeleyim ayrıca 2007 de 15 yaşında 3 aylık sigorta girişim var bu kıdem esas yazisi 18 yaş altı sayiliyormu sigortalik süresi 18 yaş üstü sayiliyormus primde 4250 sordum sormuştum 4500 birde 25 yıl sigortalılık süresi istiyormuş saçma sapan sistem 2008 den sonrakilere yıl şartı yok nasıl iş bu
E-devletten bak sigorta meselesine

halil889*

Lütfen hoşt deme
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,927
9,152
113
ben dayanamadım itin birini dövdüm 55 bin maasım vrdı eve yürüyerek gidiyordum şimdi maaşlar 30 35 verıyolar evden uzak durumu sen düşün İzmir de. 3 haftadır iş arıyom yok

mertpltt

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
921
391
83
Günden dolayı kendin çıksan da tazminat alabiliyorsun diye biliyorum.

slkbu123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,348
1,087
113
lazer kesim operatörlügü yapıyorum olan islerde evime cok uzak yoksa bir iki yer var gidemiyorum
Hayırlısı olsun bizim balıkesirde bile ortalama fabrikada vasıfsız yeni giren eleman bile 40 45k alıyor mesaile izmir gibi yerdr 30 35k da cok düsük mesleğine göre

halil889*

Lütfen hoşt deme
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,927
9,152
113
Hayırlısı olsun bizim balıkesirde bile ortalama fabrikada vasıfsız yeni giren eleman bile 40 45k alıyor mesaile izmir gibi yerdr 30 35k da cok düsük mesleğine göre
İzmirin adı var dost asgari ücretten bile düsük calıstırırlar elden gelse

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,822
27,010
113
Sürekli rapor al

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,729
3,641
113
Mobbing i kanıtla ses kaydı al iş mahkemesi nde ses kaydı geçerli

vurucu999

Sakın bir çiviyi küçümseme
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,192
13,033
113
10 yil dolduysa mecbur olarak vericekler tazminatı usta. Merak etme işçi mahkemeleri işçiyi bu konuda baya koruyor. Vermeye yanasmazlarsa mahmekeye gider 1 senede alırsın paranı

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,968
2,117
113
konuşup anlaşacaksın seni seviyorlarsa anlaşırsınız

sallodo123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,146
819
113
10 yil dolduysa mecbur olarak vericekler tazminatı usta. Merak etme işçi mahkemeleri işçiyi bu konuda baya koruyor. Vermeye yanasmazlarsa mahmekeye gider 1 senede alırsın paranı
Kardeşim mahkemeler uzun sürüyor bı arkadaşım var 8 senedir mahkeme sürüyor bu ülkede adalet yok ki isci mahkemeleri uzun suruyor hayırlısı bakalim

Hamsilipasta

HOP HEMŞERİM NEREYE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,513
7,051
113
Bakalım sabır nereye kadar sabredecem en sonunda adam kayırma adam kollama mobbing herşey var insan çalışmak koymuyor da böyle şeyler haksızlıklar yipratiyor
Dostum ben yaptım sen yapma kural su bir gün ise gir bir gün gitme rapor al sürekli raporsuz iş yapma sakın sinirlenme sakin ol işi aksat hata yap büyük hayatlar değil ama küçük sürekli ama en sonunda cikaricaklar kavga çıkar ama kavga etme