Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İşyeri Haksızlık

Yunusemrebas06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
478
305
63
Haftalıkçı ama bana hiç söylenmedi bu konu böyle olduğunu bilsem hiç kabul etmezdim bana sigorta yapılıyor denildi
O parayı verip sana üste sigorta yaparsa diğer çalışanlar şikayetçi olmaya başlarlar bu işte
Farklı bişey var bence direk iş veren ile mi görüşüp başladın işe

onotips

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
243
183
43
6 gün çalışan part time mı olur olum part time 30 saat altıdır haftalıkçıyı da ilk defa duyuyom

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,437
4,589
113
Arkadaşlar iki aydır bi firmada çalışıyorum haftalık ve aylıkçı çalışanlar var ben haftalıkçıyım günlük 1600 tl alıyorum yemek yol ücreti YOK aylıkçı olursan 31 bin maaş yol yemek var neyse bugün e devletten baktım 60 günde 2 gün sgk primi yatırmışlar neden diye sorduğumda sen part-time çalışansın kural böyle geçiştirdiler bende 170 aradım anlattım onlar part-time olmadığımı normal bi çalışan gibi çalıştığımı söyledi günlük 10 saat 6 gün şikayet ettim 3 gün önce bugün patron sordu şikayet gelmiş diye nasıl bi yol izlemeliyim
2 ayda daha yenimi anladın sigortayı yatirmadiklarini ,patronuna şöyle şikayeti yaptığını hakkının yenildigini saklama hakkını sonuna kadar ara

kartal060606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,783
1,560
113
Arkadaşlar iki aydır bi firmada çalışıyorum haftalık ve aylıkçı çalışanlar var ben haftalıkçıyım günlük 1600 tl alıyorum yemek yol ücreti YOK aylıkçı olursan 31 bin maaş yol yemek var neyse bugün e devletten baktım 60 günde 2 gün sgk primi yatırmışlar neden diye sorduğumda sen part-time çalışansın kural böyle geçiştirdiler bende 170 aradım anlattım onlar part-time olmadığımı normal bi çalışan gibi çalıştığımı söyledi günlük 10 saat 6 gün şikayet ettim 3 gün önce bugün patron sordu şikayet gelmiş diye nasıl bi yol izlemeliyim
eee müdür şikayet gelmiş demişte sen ne dedin krall ? hikayenin en can alıcı yerinde kesmişsin