- 478
- 305
- 63
Başta işe girerken nasıl anlaştın dostum senBayramlarda resmi tatillerde aylıkçı olanlar çift mesai alırken bize hiç bişey verilmedi kral
Başta işe girerken nasıl anlaştın dostum senBayramlarda resmi tatillerde aylıkçı olanlar çift mesai alırken bize hiç bişey verilmedi kral
Bakalım nasip reisFaizi ile geri alırsın
Haftalıkçı ama bana hiç söylenmedi bu konu böyle olduğunu bilsem hiç kabul etmezdim bana sigorta yapılıyor denildiBaşta işe girerken nasıl anlaştın dostum sen
O parayı verip sana üste sigorta yaparsa diğer çalışanlar şikayetçi olmaya başlarlar bu işteHaftalıkçı ama bana hiç söylenmedi bu konu böyle olduğunu bilsem hiç kabul etmezdim bana sigorta yapılıyor denildi
Hayır müdürle konuşup başladımO parayı verip sana üste sigorta yaparsa diğer çalışanlar şikayetçi olmaya başlarlar bu işte
Farklı bişey var bence direk iş veren ile mi görüşüp başladın işe
Valla kuzen bi iş var bu işte belki daha fazla alacağınız para müdür yiyo üstünü sigorta yoktur sana var demiştir yövmiye fazladır üstünü kendi yiyordur belkiHayır müdürle konuşup başladım
Hayır müdürle konuşup başladım
Yiyorsa hıyarımı da yesinValla kuzen bi iş var bu işte belki daha fazla alacağınız para müdür yiyo üstünü sigorta yoktur sana var demiştir yövmiye fazladır üstünü kendi yiyordur belki
2 ayda daha yenimi anladın sigortayı yatirmadiklarini ,patronuna şöyle şikayeti yaptığını hakkının yenildigini saklama hakkını sonuna kadar araArkadaşlar iki aydır bi firmada çalışıyorum haftalık ve aylıkçı çalışanlar var ben haftalıkçıyım günlük 1600 tl alıyorum yemek yol ücreti YOK aylıkçı olursan 31 bin maaş yol yemek var neyse bugün e devletten baktım 60 günde 2 gün sgk primi yatırmışlar neden diye sorduğumda sen part-time çalışansın kural böyle geçiştirdiler bende 170 aradım anlattım onlar part-time olmadığımı normal bi çalışan gibi çalıştığımı söyledi günlük 10 saat 6 gün şikayet ettim 3 gün önce bugün patron sordu şikayet gelmiş diye nasıl bi yol izlemeliyim
eee müdür şikayet gelmiş demişte sen ne dedin krall ? hikayenin en can alıcı yerinde kesmişsinArkadaşlar iki aydır bi firmada çalışıyorum haftalık ve aylıkçı çalışanlar var ben haftalıkçıyım günlük 1600 tl alıyorum yemek yol ücreti YOK aylıkçı olursan 31 bin maaş yol yemek var neyse bugün e devletten baktım 60 günde 2 gün sgk primi yatırmışlar neden diye sorduğumda sen part-time çalışansın kural böyle geçiştirdiler bende 170 aradım anlattım onlar part-time olmadığımı normal bi çalışan gibi çalıştığımı söyledi günlük 10 saat 6 gün şikayet ettim 3 gün önce bugün patron sordu şikayet gelmiş diye nasıl bi yol izlemeliyim