- 10,513
- 8,636
- 113
Öyle oldu dostumSana da el değdik desene 😂😂😂😂
Öyle oldu dostumSana da el değdik desene 😂😂😂😂
Daim olsun bı kendime dokunduramadm şu değneği MK 😂😂😂Öyle oldu dostum
Çıtırından bi dağıtım yap sende kuruduk burda puahaÖyle oldu dostum
İlk yari 1.5 gir sen elbet kazanirsin puahaDaim olsun bı kendime dokunduramadm şu değneği MK 😂😂😂
Rol geliyor birazdan kuzen faturaları ödeyip geliyorum 🤣Çıtırından bi dağıtım yap sende kuruduk burda puaha
At bana sen hallederizDaim olsun bı kendime dokunduramadm şu değneği MK 😂😂😂
3 gün önceydi hatirlaaa erho.😂😂😂😉😉İlk yari 1.5 gir sen elbet kazanirsin puaha
İmanım gevredi rol takip etmekten bende rol yapmak istiyorum artık puahaRol geliyor birazdan kuzen faturaları ödeyip geliyorum 🤣
Ben dun ne yediğimi bilmiyorum ki onu nasil hatırlayım puaha3 gün önceydi hatirlaaa erho.😂😂😂😉😉
Senin eski kullanıcı adı ne la ben seni yeni üye sanıyorum geçen sene üye olmuşsunDaim olsun bı kendime dokunduramadm şu değneği MK 😂😂😂
En son rol parası ben atmıştım sana erho 😂😂 erhana rol actirinBen dun ne yediğimi bilmiyorum ki onu nasil hatırlayım puaha
Bak işine sohbet ediyoruz kral parayı verdin diye emrivaki yapma
Valla eskiden çok acıyordum da bu sira hiç sira gelmiyor bana puabaEn son rol parası ben atmıştım sana erho 😂😂 erhana rol actirin
Takip etmemişsin paramı geri ver çabuk 😂😂Bak işine sohbet ediyoruz kral parayı verdin diye emrivaki yapma
Yok dost eski adım felan da geçen sene pek giremiyordum insanlara karşı asla seviye ve saygimi bozmuyorum belki ondan bu kdr çabuk sevildim ve yükseldm bide yaş 38 belki ondanda kaynaklıdır 🥰🙏Senin eski kullanıcı adı ne la ben seni yeni üye sanıyorum geçen sene üye olmuşsun
Daha 2 ay önce konu açmayı öğrendin nasıl oluyo roll açmayı öğrendin herkesle de samimi oldun belli ki sen bizim bildiğimiz bir dostsun
O beni takip.ediyo baksana 😂😂Takip etmemişsin paramı geri ver çabuk 😂😂
Yapma yanariz 😂😂avai 3.5 üst girmemek için zor tutuyorum kendimi
Bunlar bi teşkilat kurdu aralarında takılıyor bu kansız nickli arkadaş hayro muValla eskiden çok acıyordum da bu sira hiç sira gelmiyor bana puaba