- 6,391
- 1,658
- 113
KaradagdaO lavuk Karadağ da mi tutuklandı burda mi
KaradagdaO lavuk Karadağ da mi tutuklandı burda mi
Bekleyelim görelimBen gelip ulu orta yazardım ama bir çıkardı.elemanda para var diye millet bana catardi bende yazmadım.aci gerçekle yüzleşme lerini bekliyorum.o eleman zahter adım gibi eminim buna
Bol şanslarBir kaç adım deneyelim
Aynen öyle kanka az bişey kazanınca zorlarina gidiyor istiyorlar ki herkes kaybetsin hep kasa kazansin zaten kazanıyor ama yetmez öyle öyle kazananı bir nevi uzaklaştırma taktiğiParanı ödüyor ama ödeyene kadar acı çektiriyor yani kazanmana engel oluyor
Habere mi çıkmıştı Twitter da mı ne görmüştüm zaten tutuklanmıştı çıkmadiysa içerdeSöylemiyorlar ama bence içerde
Ben gelip ulu orta yazardım ama bir çıkardı.elemanda para var diye millet bana catardi bende yazmadım.aci gerçekle yüzleşme lerini bekliyorum.o eleman zahter adım gibi eminim buna
Bence %99 içerde ama sorunca işleri var diyorlarHabere mi çıkmıştı Twitter da mı ne görmüştüm zaten tutuklanmıştı çıkmadiysa içerde
Vergi kaçakçılıgindan almışlarBence %99 içerde ama sorunca işleri var diyorlar
Olabilir doğrudur ama çok durmaz para çok var onda yedirirVergi kaçakçılıgindan almışlar
Kara paranın anasını ağlattı Orda tüm mal varlığını aldılarVergi kaçakçılıgindan almışlar
Ne mutlu sanaEh şükür beklemeye alındı terimizi silelim
🧿Eh şükür beklemeye alındı terimizi silelim
Bencede içerde önceden yayın açıyordu yayın yoksa demekki içerdeBence %99 içerde ama sorunca işleri var diyorlar
Şükür dost hadi hayırlı olsunEh şükür beklemeye alındı terimizi silelim
Vara gitmiş gölü bekler gibi bekledik hakem orta noktayı gösterdiEh şükür beklemeye alındı terimizi silelim
Foruma gelir aktif bonuslar konusundan yolunu bulurKara paranın anasını ağlattı Orda tüm mal varlığını aldılar
Çıkınca deneme bonusu kovalar mı 🤣😂
Sence para ile alakalı mevzu olsa 2 senedir nerede bu kefalet ile çıkamıyorsa o mezara girince çıkar oradanOlabilir doğrudur ama çok durmaz para çok var onda yedirir
Belkide tüm mal varlığına çökmek istoyorlarSence para ile alakalı mevzu olsa 2 senedir nerede bu kefalet ile çıkamıyorsa o mezara girince çıkar oradan
3-5 seneye anca çıkar güzelce eziyorlardır onuSence para ile alakalı mevzu olsa 2 senedir nerede bu kefalet ile çıkamıyorsa o mezara girince çıkar oradan