- 10,584
- 8,125
- 113
Hiç çekim yapasım yok ama kaptırmak da istemiyorum kendimi bülten de gol oranları yüksek bütün maçlar güzel geçiyor da sırt kaşımaya gerek yok aldık kaçtık
İnşallah doğru söylüyorsunBu forumda bir veren 10 bulsun cidden bu aralar hepimiz kötü geçiriyoruz arada kazananlar oluyor allahtan
Aynen son dönemde böyle yapiyordukmüsade etmezler özelden istediğine yolla der listeyi yapacak arkadaş dm grup yapsın dost
çek başka siteden devam et bana göre.Hiç çekim yapasım yok ama kaptırmak da istemiyorum kendimi bülten de gol oranları yüksek bütün maçlar güzel geçiyor da sırt kaşımaya gerek yok aldık kaçtık
Abi devam etme ara ver birazHiç çekim yapasım yok ama kaptırmak da istemiyorum kendimi bülten de gol oranları yüksek bütün maçlar güzel geçiyor da sırt kaşımaya gerek yok aldık kaçtık
Ben musait degildim dostKral bana dm atsana,
Liste işi yasak halledelim özelden gel
bunu demen bile yasak kardeşim her roll konusunda aynı şeyleri yazıyorsun banlanırsın yapmaAbi bizi de gorurmusunuz
Dostum diğer rollden ödül için teşekkür ederim kesene bereket oraya yazacaktım konu kapanmisti . Kazancın daim olsunHiç çekim yapasım yok ama kaptırmak da istemiyorum kendimi bülten de gol oranları yüksek bütün maçlar güzel geçiyor da sırt kaşımaya gerek yok aldık kaçtık
Bu arkadaş işinin ehlidir dost iftarda ama hallederKral bana dm atsana,
Liste işi yasak halledelim özelden gel
Ulan yeter yamyam herif. Çatlasan da seni görmeyecekAbi bizi de gorurmusunuz
Bilmiyordumbunu demen bile yasak kardeşim her roll konusunda aynı şeyleri yazıyorsun banlanırsın yapma
Sanane boş yapma diyaloğa girmeUlan yeter yamyam herif. Çatlasan da seni görmeyecek
Kes yamyamSanane boş yapma diyaloğa girme
Hallediyoruz reisBen musait degildim dost![]()
Kral sakin gerek yok kendini sinir etmeyeKes yamyam
Attım benHallediyoruz reis
Tmamdir dost cansın kplay gelsin sanaHallediyoruz reis
Liste yasak reis istediğin üyelere özelden ulaşabilirsin.. Para muhabbeti yasak.