- 10,589
- 8,128
- 113
Kardeşim konuda 3-5 mesajın var oda banada roll açtırır mısın takip bile etmemişsin liste de olacağını mı düşünüyorsun hakketmediğin bir şeyi talep etmeabi seçildi mı 5 kişi
Kardeşim konuda 3-5 mesajın var oda banada roll açtırır mısın takip bile etmemişsin liste de olacağını mı düşünüyorsun hakketmediğin bir şeyi talep etmeabi seçildi mı 5 kişi
Kral problem yok burda takip edenlere ödül gidecekOha kupon senin miydi 😃 Bana çok ulaştın sağol. Sana karşı da mahcubum. Zaten atmazsın ama O yüzden benim bi talebim yok bilesin. Kazancın daim olsun
Hocam benim öyle bi talebim zaten yok bu konuda.Kral problem yok burda takip edenlere ödül gidecek
Senle problem yok canın sağolsun sen iyi ol
Çok da şeyetme sen onu boşverKardeşim konuda 3-5 mesajın var oda banada roll açtırır mısın takip bile etmemişsin liste de olacağını mı düşünüyorsun hakketmediğin bir şeyi talep etme
Sen de niye bu kadar sertsin hocam bak kazanmışsın güle güle harcaÇekim gelince yollanacak
Kapatın köfteyi😏🤣🤣Ödülüm geldi teşekkürler
Dost iyi demişsin şimdi anlatırdım da kara listede diyelim öyle biri rolling hunter sadece ve bi teşekkür bile etmeden gidiyo hayırsız biri kısacası uzun uzun anlatmamı istemezsin nefret edilcek cinsten diyelim dost bol kazançlar hayırlı forumlarKardeşim konuda 3-5 mesajın var oda banada roll açtırır mısın takip bile etmemişsin liste de olacağını mı düşünüyorsun hakketmediğin bir şeyi talep etme
Bol şans@JackWilshere10 helal dost yargı dağıtılmış özendim bir roll de ben mi çakalasam
Kankam gelmıs puahha@JackWilshere10 helal dost yargı dağıtılmış özendim bir roll de ben mi çakalasam
Hem destek amaçlı hemde mesaj yükseltme amacıyla her olanı biteni sürekli yazabilir miyimBol şans
Aç açç@JackWilshere10 helal dost yargı dağıtılmış özendim bir roll de ben mi çakalasam