- 14,001
- 6,614
- 113
Her ceyregin kazaniri 1. Takim 6 oran tertekis bu aptallar kazanamaz ceyrek filan
Son çeyrek fark çok açık okursa kazanırlarHer ceyregin kazaniri 1. Takim 6 oran tertekis bu aptallar kazanamaz ceyrek filan
Izledim. Yemin ederim Miaminin saçmalıklarıni tanımlayacak kelime bulamıyorum. 10 hücumun en az 6-7sinde pas hatası yaptılar. Üçlük deniyorlar daha top havadayken girmeyeceği kesin belli o kadar kötü atıyor çünkü. Yemin ederim kanser olmalık kusura bakma dost hani riskli olduğunu bilioduk zaten de bu kadar aptallık olmaz ya Miami 2ye 1 gitti bomboş pota altında sayıyı atamadı 45 numaralı lavukYandik hocam
Olacagi yokmus hocam hersey bahane saglik olsjnIzledim. Yemin ederim Miaminin saçmalıklarıni tanımlayacak kelime bulamıyorum. 10 hücumun en az 6-7sinde pas hatası yaptılar. Üçlük deniyorlar daha top havadayken girmeyeceği kesin belli o kadar kötü atıyor çünkü. Yemin ederim kanser olmalık kusura bakma dost hani riskli olduğunu bilioduk zaten de bu kadar aptallık olmaz ya Miami 2ye 1 gitti bomboş pota altında sayıyı atamadı 45 numaralı lavuk
Bide utanmadan hâlâ barem 85 veriolar şu miamiye. Böyle oynasın 70 bile atamaz bu œOlacagi yokmus hocam hersey bahane saglik olsjn
Eyv kralsağlık olsun @jakadal5252