Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling jakadal5252 / Kasa 990 Hedef 2 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jakadal5252

Ah ulan rıza
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,001
6,614
113
Her ceyregin kazaniri 1. Takim 6 oran tertekis bu aptallar kazanamaz ceyrek filan

vurucu999

Sakın bir çiviyi küçümseme
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,475
13,616
113
NBA play of fark rekoru 2004 yılında 58 sayı ile kırılmış, bu maç belki de böyle bir şey çıkabilir clevin her attığı giriyor Miami zaten tabutta

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,574
30,831
113
Izledim. Yemin ederim Miaminin saçmalıklarıni tanımlayacak kelime bulamıyorum. 10 hücumun en az 6-7sinde pas hatası yaptılar. Üçlük deniyorlar daha top havadayken girmeyeceği kesin belli o kadar kötü atıyor çünkü. Yemin ederim kanser olmalık kusura bakma dost hani riskli olduğunu bilioduk zaten de bu kadar aptallık olmaz ya Miami 2ye 1 gitti bomboş pota altında sayıyı atamadı 45 numaralı lavuk

jakadal5252

Ah ulan rıza
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,001
6,614
113
Izledim. Yemin ederim Miaminin saçmalıklarıni tanımlayacak kelime bulamıyorum. 10 hücumun en az 6-7sinde pas hatası yaptılar. Üçlük deniyorlar daha top havadayken girmeyeceği kesin belli o kadar kötü atıyor çünkü. Yemin ederim kanser olmalık kusura bakma dost hani riskli olduğunu bilioduk zaten de bu kadar aptallık olmaz ya Miami 2ye 1 gitti bomboş pota altında sayıyı atamadı 45 numaralı lavuk
Olacagi yokmus hocam hersey bahane saglik olsjn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...