Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Jake Paul'dan Topuria'ya Meydan Okuma: Benim İçin Isınma Olur

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
131,923
93,054
113
1777453181095.png

Jake Paul, Ilia Topuria hakkında iddialı açıklamalarda bulundu.

Açıklamalarda bulunan Jake Paul, ''Ilia Topuria'yı çocuk oyuncağı gibi döverim.'' ifadelerini kullandı.

Canlı yayınlarda yapılan meydan okumalara değinen Paul, ''Yayına çıktıklarında 'hemen yapalım' diyorlar ama iş ciddiye bindiğinde gerçekleşmiyor.'' dedi.

''Benim İçin Sadece Bir Isınma Olur''

Boks karşılaşması için iddialı konuşan Paul, ''Boks maçında bu benim için sadece bir ısınma olur. Dürüst olmak gerekirse sonuç benim lehime olur.'' şeklinde konuştu.

MMA senaryosuna da değinen Paul, "Eğer MMA olsaydı muhtemelen o kazanırdı ama gerçekleri bilmek gerekiyor." ifadelerini kullandı.

''Benim İçin Küçük Bir Oyuncak Gibi Olur''

Topuria hakkında sert bir benzetme yapan Paul, "Benim için küçük bir oyuncak gibi olur." dedi.

Fiziksel farklara da dikkat çeken Paul, "Aynı boy ve kiloda olsaydık daha çekişmeli olurdu ama yine de kazanırdım." sözleriyle açıklamasını tamamladı.​

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,702
28,364
113
Ekli dosyayı görüntüle 965558

Jake Paul, Ilia Topuria hakkında iddialı açıklamalarda bulundu.

Açıklamalarda bulunan Jake Paul, ''Ilia Topuria'yı çocuk oyuncağı gibi döverim.'' ifadelerini kullandı.

Canlı yayınlarda yapılan meydan okumalara değinen Paul, ''Yayına çıktıklarında 'hemen yapalım' diyorlar ama iş ciddiye bindiğinde gerçekleşmiyor.'' dedi.

''Benim İçin Sadece Bir Isınma Olur''

Boks karşılaşması için iddialı konuşan Paul, ''Boks maçında bu benim için sadece bir ısınma olur. Dürüst olmak gerekirse sonuç benim lehime olur.'' şeklinde konuştu.

MMA senaryosuna da değinen Paul, "Eğer MMA olsaydı muhtemelen o kazanırdı ama gerçekleri bilmek gerekiyor." ifadelerini kullandı.

''Benim İçin Küçük Bir Oyuncak Gibi Olur''

Topuria hakkında sert bir benzetme yapan Paul, "Benim için küçük bir oyuncak gibi olur." dedi.

Fiziksel farklara da dikkat çeken Paul, "Aynı boy ve kiloda olsaydık daha çekişmeli olurdu ama yine de kazanırdım." sözleriyle açıklamasını tamamladı.​
Biri şu kuş beyinliye söylesin. Boksör değil, herhangi bir dalda antrenman yapan erkek sporcuyu yenemeyeceğini

ogzbaba67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
617
363
63
joshua çenesini kırdı halen akıllanmadı, topuria bitkisel hayata sokar bu gayi

Tback

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,911
4,002
113
ayı gıbı bogar o adam paulu

Tback

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,911
4,002
113
benle 1 maç yapsa bıtkısel hayata sokar belkı benı ama 1 mılyon dolar verse yeter. 1 2 sene uyur taburcu olurduk

Skrinar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,775
2,051
113
Bu hıyarı ben bile döve bilirim