Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling jamalhamdi / Kasa 675 Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mhakca

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,073
2,530
113
Alkmaar korner 1 dk 20 devam

Hamzaxaslan

♠️♥️♣️♦️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,608
12,576
113
keşke genel oynasaydın korner bağış taraf sıkıntılı oluyor

kanuni1453

Tanınmış üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,881
506
113
@NoEscapE @EşrefTEK80 kardeşlerim bu @Devecibey e yardımcı olmayın sizlere abi diyor ama arkanızdan konuşuyor . Bana özelden diyorki Eşref roll unda artık sana hediye vermem diyor tamam ödülü takip edip ve esrefte adil sectigi için. Veriyor .tamam ödülde almayim sorun değil ama bu sizlerin adına bana boyle laflar ediyor sanki siz karar veremiyorsunuz ve sizin yerinize herşeyi o yapıyor gibi

NoEscapE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,635
14,361
113
@NoEscapE @EşrefTEK80 kardeşlerim bu @Devecibey e yardımcı olmayın sizlere abi diyor ama arkanızdan konuşuyor . Bana özelden diyorki Eşref roll unda artık sana hediye vermem diyor tamam ödülü takip edip ve esrefte adil sectigi için. Veriyor .tamam ödülde almayim sorun değil ama bu sizlerin adına bana boyle laflar ediyor sanki siz karar veremiyorsunuz ve sizin yerinize herşeyi o yapıyor gibi
Dostum böyle şeylere takılmayın Ben senin yerinde olsam bu rollü takip etmem zatwn 50 kişi 1 gün roll sürüyor Yazık günah etmeyin kendinizi yormayın 500 tl için piskolojiniz bozuluyor böyle neyin derdine düşmüssünüz baksana etiket atıyorsun 1 gün geçmiş aradan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...