bro kesene bereket bol şanslarımız olsun cunup varsa hazır devre arası dus alsın gelsin kardşeim D:
bro kesene bereket bol şanslarımız olsun cunup varsa hazır devre arası dus alsın gelsin kardşeim D:
gizli kupon mu yaptınızKesene bereket brom gelsinde tek benim gözüm diğer kuponda onuda getirmek lazım
Dost kesene bereket olsun da
Onun baremi güzel şuan ama bunlar belli olmuyor bi çeyrek de 30 da atiolarKesene bereket brom gelsinde tek benim gözüm diğer kuponda onuda getirmek lazım
Lan yok diğer çoklu kombine kuponu varya aynı maç toplam alt bahsi vargizli kupon mu yaptınız
Çekiliş konus8n da paylaştım bi kupon bu mac da vargizli kupon mu yaptınız
Hepsi gelir umarım canoOnun baremi güzel şuan ama bunlar belli olmuyor bi çeyrek de 30 da atiolar
O zaman çekiliş bana çıksınÇekiliş konus8n da paylaştım bi kupon bu mac da var
Gelsin oda bee senin için kral,, yakışır 🤩🤩Onun baremi güzel şuan ama bunlar belli olmuyor bi çeyrek de 30 da atiolar
Son adım gelirse senin de kafanı kirmana yardımcı oluruz kankaO zaman çekiliş bana çıksın
İtiraz ediyorum en başından beri burdayız
jokerbet var dostum bugun için karganbetvar 200 atir 400 basla min max 2 çekgüzel 100de 100 free veren yok mu bilen
casineon al kanka 1000₺ yatır kaybedersen 1000₺ geri ekliyor min 10K çekim maks sınırı yokgüzel 100de 100 free veren yok mu bilen
ekmekspor murocan D:O zaman çekiliş bana çıksın
Sana ne oluyor kardeşim bizde burdaydik haksızlık buİtiraz ediyorum en başından beri burdayız![]()
Umarım yaniltmazz bu dep deppp,,Son adım gelirse senin de kafanı kirmana yardımcı oluruz kanka
Kanka isterseniz takip etmeyin kişiler ve mac belli artık zaten rahatiniza bakınCano sigara alıp geliyorum 10 dakika içinde haberin olsun 2 çeyrektir bekledimde duramadim artık.