- 51,717
- 48,897
- 113
Evi arabayı satıp al alsam zerre stres yaşamam MuroBakın size şimdi bir maç vereceğim Avustralya Ligi İlk yarı bir buçuk üstü olacak bak izleyin 2.50 oranı var
Evi arabayı satıp al alsam zerre stres yaşamam MuroBakın size şimdi bir maç vereceğim Avustralya Ligi İlk yarı bir buçuk üstü olacak bak izleyin 2.50 oranı var
Dakika 9 1 attıEvi arabayı satıp al alsam zerre stres yaşamam Murosen bu kadar kesin konustuysan
![]()
Ferom yıllarca elde avuçta ne var yok kumara verdim ama 2 yıldır vermeden almayı öğrendim şimdi verdiklerimin çoğunu geri aldımEvi arabayı satıp al alsam zerre stres yaşamam Murosen bu kadar kesin konustuysan
![]()
Bak bu güzel işte bunu bizede öğret dostFerom yıllarca elde avuçta ne var yok kumara verdim ama 2 yıldır vermeden almayı öğrendim şimdi verdiklerimin çoğunu geri aldım![]()
Saygılar dost günaydınBol sanslar
Bundan sonra ben de senin gibi yapacağım bir tane ayrı hesap tutacağım oraya atacağımFerom yıllarca elde avuçta ne var yok kumara verdim ama 2 yıldır vermeden almayı öğrendim şimdi verdiklerimin çoğunu geri aldım![]()
Gunaydin dostSaygılar dost günaydın
Eyw kankaBol sanslar