- 20,930
- 17,480
- 113
HahhahaBüyük mu çok büyük lan büyük nedir
HahhahaBüyük mu çok büyük lan büyük nedir
Bedavaya kasayı 4x yapdin helal sana valla4 adimi 5 sayfaya sığdırdık🤣
Demo varken 3 turk lirasina ne gerek var dostApoya küsürat olan 3tl yi atsın prenses çevirsin
Sen dua et apo bugün gusül almış yoksa gök yer birbirine girerdi gene gelmezdi4 adimi 5 sayfaya sığdırdık🤣
Hay çok yaşa 3 lira bile fazla doğru dedin onuDemo varken 3 turk lirasina ne gerek var dost
Çok şükür helallenmedik 3 gündürSen dua et apo bugün gusül almış yoksa gök yer birbirine girerdi gene gelmezdi
Az önce prenses e kaldırdın azgın azman seni birazdan gusüle ihtiyaç duycanÇok şükür helallenmedik 3 gündür
Adamına göre muamele wasil 1 lira bile hak etmiyor arka planda 3600 turk lirasıni hiç edip konuya geliyor puahaHay çok yaşa 3 lira bile fazla doğru dedin onu
Lannn çekemedim elim ayağım titriyor yapmaAdamına göre muamele wasil 1 lira bile hak etmiyor arka planda 3600 turk lirasıni hiç edip konuya geliyor puaha
ayıpsın burdayz@Hamzaxaslan kanka musaitsen sana devrediom beyler elinize sağlık uyarsa size de
Kim bilir son 10 günde kaç kere yaptı yıla vursan forumda dağıtılan paranın 10 katını yemiştirAdamına göre muamele wasil 1 lira bile hak etmiyor arka planda 3600 turk lirasıni hiç edip konuya geliyor puaha
Karar senin saygılar iyi geceler kardes@Hamzaxaslan kanka musaitsen sana devrediom beyler elinize sağlık uyarsa size de
Bende uyuyacaktım ztn@Hamzaxaslan kanka musaitsen sana devrediom beyler elinize sağlık uyarsa size de
Konuda kime versen kimse itiraz etmezdi zaten yabancı yok muhabbet ettiğimiz kisiler zaten kensne bereket@Hamzaxaslan kanka musaitsen sana devrediom beyler elinize sağlık uyarsa size de
Elbet bir gün cekersinLannn çekemedim elim ayağım titriyor yapma
Nasıl yok kardeşim orda hamza değilde wasil yazsaydı bak sen gör o zaman dünya kaç bucak görürdü janvo kankamKonuda kime versen kimse itiraz etmezdi zaten yabancı yok muhabbet ettiğimiz kisiler zaten kensne bereket
@Hamzaxaslan devir teslimde Bana uğra kanka@Hamzaxaslan kanka musaitsen sana devrediom beyler elinize sağlık uyarsa size de
Eyw kankaKonuda kime versen kimse itiraz etmezdi zaten yabancı yok muhabbet ettiğimiz kisiler zaten kensne bereket
BbBende uyuyacaktım ztn