Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling JanValjaN | Kasa 600 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

akin1996

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,091
6,127
113
Aga cok yanlis adama guvenmissin, burda hergun sigara parasi isteyen adama para emanet edilmez. 1 2 gun yardim eder guven tazeler sonra boyle yapar. Bu saatten sonra gelip sana yuz katini geri verse bile bu yapilan yanlisi duzeltemez. O kadar kisiye guzellik yaptin iyilikten maraz dogdu

Hamzaxaslan

♠️♥️♣️♦️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,824
12,805
113
Keşke bana danışsaydın la az çok muhabbetimiz vardı senle önceden ben burda kimin ne olduğunu biliyorum karışmak istemedim yanlış anlarsın diye
Aga cok yanlis adama guvenmissin, burda hergun sigara parasi isteyen adama para emanet edilmez. 1 2 gun yardim eder guven tazeler sonra boyle yapar. Bu saatten sonra gelip sana yuz katini geri verse bile bu yapilan yanlisi duzeltemez. O kadar kisiye guzellik yaptin iyilikten maraz dogdu
daha dün yazdım dedim güvenme diye

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,731
17,346
113
Para mı çarpmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...