- 16,064
- 12,110
- 113
Bekle bakalım kankayazmadı henüz
Bekle bakalım kankayazmadı henüz
Bol şans kanka3 maç tek adım bol şanslar gelirse devrederiz
Ferhat bana anında dönüş yapardı yazdım bende bu akşam ama cevap vermedi bir sıkıntı yol inşallahyazmadı henüz
Geçmiş olsunyazmadı henüz
lütfen beni haklı çıkarmayazmadı henüz
Bol sansin olsun @gangplank seninde kesene bereket o kadar sey olmasina rağmen tine pas gecmemissin@gangplank teşekkürler hedefe ulasirsak konu içinden 1 kişiye aynı miktarda rolling bakiyesi
Keşke bana danışsaydın la az çok muhabbetimiz vardı senle önceden ben burda kimin ne olduğunu biliyorum karışmak istemedim yanlış anlarsın diyeyazmadı henüz
Aga cok yanlis adama guvenmissin, burda hergun sigara parasi isteyen adama para emanet edilmez. 1 2 gun yardim eder guven tazeler sonra boyle yapar. Bu saatten sonra gelip sana yuz katini geri verse bile bu yapilan yanlisi duzeltemez. O kadar kisiye guzellik yaptin iyilikten maraz dogduyazmadı henüz
Aman uzak kalsinZenginlerin dostu fakirlerin düşmanı @Metings nerde😆😆😁😁
Bol sans3 maç tek adım bol şanslar gelirse devrederiz
Bol şanslar3 maç tek adım bol şanslar gelirse devrederiz
Bol şans3 maç tek adım bol şanslar gelirse devrederiz
Santos gelirse gelir kupon bol şans knk3 maç tek adım bol şanslar gelirse devrederiz
Keşke bana danışsaydın la az çok muhabbetimiz vardı senle önceden ben burda kimin ne olduğunu biliyorum karışmak istemedim yanlış anlarsın diye
daha dün yazdım dedim güvenme diyeAga cok yanlis adama guvenmissin, burda hergun sigara parasi isteyen adama para emanet edilmez. 1 2 gun yardim eder guven tazeler sonra boyle yapar. Bu saatten sonra gelip sana yuz katini geri verse bile bu yapilan yanlisi duzeltemez. O kadar kisiye guzellik yaptin iyilikten maraz dogdu
Gecmis olsun dost birilerinin roll parasini dsgitmadan gitmisti sonra.geri gelip konu monu acmisti herkes de odulu ona atiyordu seveni cok umarrim donus yapar sanayazmadı henüz
Bol sanslar maclar basladi3 maç tek adım bol şanslar gelirse devrederiz
Para mı çarpmışAga cok yanlis adama guvenmissin, burda hergun sigara parasi isteyen adama para emanet edilmez. 1 2 gun yardim eder guven tazeler sonra boyle yapar. Bu saatten sonra gelip sana yuz katini geri verse bile bu yapilan yanlisi duzeltemez. O kadar kisiye guzellik yaptin iyilikten maraz dogdu