Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling JanValjaN | Kasa 600 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mhakca

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,555
2,795
113
Bostonin simdiye coktan yemis olmasi lazimdi 20 olmadsn gelsin kupon

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,875
18,042
113
Carpmis mi carpmamis mi suan belli degil ama @gangplank arkadasin 10 k parasi ondaymis. Ve nasil oluyosa saatlerdir yok telefonada cevap vermiyomus. Bu saatten sonra gelip verse ne olur. Belki adamin parasini kullandi sonra geldi verdi. Emanet parayla is mi yapilir. Belki suan adamin o paraya ihtiyaci oldu acil. Sacma sapan isler
Paraya ihtiyacı olan adam halini ahvalini anlatır dost bilgi verir, sessiz kalmaz. Savunulacak bir tarafı yok bu davranışın.

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,330
54,137
113
Hamza hadi hamza hala won olmadığı ula benim gibi birine evde sigarayı yasakladir la olacak şey değil çok moralim bozuk

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,875
18,042
113
Carpmis mi carpmamis mi suan belli degil ama @gangplank arkadasin 10 k parasi ondaymis. Ve nasil oluyosa saatlerdir yok telefonada cevap vermiyomus. Bu saatten sonra gelip verse ne olur. Belki adamin parasini kullandi sonra geldi verdi. Emanet parayla is mi yapilir. Belki suan adamin o paraya ihtiyaci oldu acil. Sacma sapan isler
Doğru yazmissin, ters anlamışım. En derinden özürlerimi sunuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...