- 4,138
- 4,329
- 113
geçerli bir sebebi yok ise bundan sonra onu görmezden gelirimTam adiymis aw ekmek yediği kabı pislemis adi
geçerli bir sebebi yok ise bundan sonra onu görmezden gelirimTam adiymis aw ekmek yediği kabı pislemis adi
Kendi konusunu salıp burayı takip eden koca yürekli kardesım@Hamzaxaslan odul icin tsk agam iyiki varsin
Dalga dimi bu puahaçekim verdim @JanValjaN sağol kanka bişiler cebe girdi
@fearjr1992 dostumuz 400 yl atmıştı kasaya destek vermişti 1K ona atıp devrediyorum
Bi zahmet dost gormezden gelmeni gectim 2 gune gelir burada yuzsuz yuzsuz dolasir barindirmamak lazimgeçerli bir sebebi yok ise bundan sonra onu görmezden gelirim
Allah için ne geçerli sebebi olabilir ki yemiş işte yarın gelip atarsa demekki katlamış olmadı gelir özür diler geçerli sebebi olacak durum yok ortadageçerli bir sebebi yok ise bundan sonra onu görmezden gelirim
Bosver kanka 500 kazanmışsın başının gözünün sadakası olsun daha fazlası çıkar ondan zatengeçerli bir sebebi yok ise bundan sonra onu görmezden gelirim
Dostum çok geçmiş olsungeçerli bir sebebi yok ise bundan sonra onu görmezden gelirim
Ben muhabbet olsun diye oynadim knk sonra dusundum ki muhabbet icin 1 k verilir mi pisman oldum suan agliyorum dkdkdjKendi konusunu salıp burayı takip eden koca yürekli kardesım
Fearj mi devam edecek rol e kankaçekim verdim @JanValjaN sağol kanka bişiler cebe girdi
@fearjr1992 dostumuz 400 yl atmıştı kasaya destek vermişti 1K ona atıp devrediyorum
derken ustaDalga dimi bu puaha
evetFearj mi devam edecek rol e kanka
Ne sadakasi kanka 10 k sadaka cokBosver kanka 500 kazanmışsın başının gözünün sadakası olsun daha fazlası çıkar ondan zaten
Parasi olan adama niye veriyon hamza yani bunu sende yapıyorsan lafım yok fearj de para varken bizim konuda olan kişilerin 1 lirası yokken sana pata atan adama geri atman suan baska zaman 5 katını atta rolde bunu yapman dünyanın en saçma isi kusura bakmaderken usta
Burada takip edenleri yaz kanka rol devam edecekse
Doğru diyon kanka 200-300 lira peşinde koşan adam için araba parası gibidirNe sadakasi kanka 10 k sadaka cok
Parası olan adam mı hahaahahahhahaaParasi olan adama niye veriyon hamza yani bunu sende yapıyorsan lafım yok fearj de para varken bizim konuda olan kişilerin 1 lirası yokken sana pata atan adama geri atman suan baska zaman 5 katını atta rolde bunu yapman dünyanın en saçma isi kusura bakma