- 22,414
- 7,679
- 113
Yapmışligimizin bazen oluyor işte güzel maçtıAynı maccc
Aynı takımdan
3 başarılı adım,,,,
Çok nadir olur😀
Yapmışligimizin bazen oluyor işte güzel maçtıAynı maccc
Aynı takımdan
3 başarılı adım,,,,
Çok nadir olur😀
Yok kanka kapatamadim teli ayıp olmasın diyeVer gel heleee😍😍👍✅daim olsun dostum telefon totemi yaptın anlaşılan
Ulan hep burdaydım totem için gittimHerkesin eline emeğine sağlık beyler konuya bakamadım telle konuştuğum için konuya bakıp geliorm çekim de vereyim
Bu ne kolsuzz bı takimmis be dost,, 3 adım ekmek yedirdi😁😁😁Ver gel heleee😍😍👍✅daim olsun dostum telefon totemi yaptın anlaşılan
Aynen güzel kuruduk😂Bu ne kolsuzz bı takimmis be dost,, 3 adım ekmek yedirdi😁😁😁
Orası öylede dost bunların sahada ne işi varr,,14 basket,,6 basket,,8 baskettYapmışligimizin bazen oluyor işte güzel maçtı
İyi yapmışsın dostum buralar bize emanetti , emanete iyi baktık🙏Yok kanka kapatamadim teli ayıp olmasın diye
Iyi dost ne olsun sen ne yapiyon nasilsinVay vay vay kimler gelmisss kral nasılsın neyapiyorsun yav
Iyi dost ne olsun ugrasiyoz sen naislsunVayyyy sennnn hoşgeldin dostummm Suvatımm nasılsınn
İyi olmana sevindim çok şükür idare ediyoruz sağolasın nerelerdesin geri mi dondun yoksa yine kayiplara karışacak misinIyi dost ne olsun sen ne yapiyon nasilsin
Birazda şans ve Kısmet tabikiii,,böyle kek bir takımı herzaman bulamazsın😁😁İyi yapmışsın dostum buralar bize emanetti , emanete iyi baktık🙏