Bol şans@GOKAYBET teşekkürler rolling için başarılı olursak yarısı dağıtım
Diğer konuda olanlara@GOKAYBET teşekkürler rolling için başarılı olursak yarısı dağıtım
Bol sans@GOKAYBET teşekkürler rolling için başarılı olursak yarısı dağıtım
Bol şanslar@GOKAYBET teşekkürler rolling için başarılı olursak yarısı dağıtım
@GOKAYBET sponsorluk beklerdimBeyler herkese başarılar şimdiden @JanValjaN ayarı verecektir bu kez bol şans
Bolşanslar kanka@GOKAYBET teşekkürler rolling için başarılı olursak yarısı dağıtım
Dost keyfime göre seçmiyorum herhangi bir adaletsizlik olmaması adına 15 kişi dm attı gerek yok beyler tamamen rastgele ulaşıyorum bunu belirttim zaten@GOKAYBET sponsorluk beklerdim
Bol sans@GOKAYBET teşekkürler rolling için başarılı olursak yarısı dağıtım
Hayır öncesinden bı dm e gelsen anlatsam durumu musaitsenDost keyfime göre seçmiyorum herhangi bir adaletsizlik olmaması adına 15 kişi dm attı gerek yok beyler tamamen rastgele ulaşıyorum bunu belirttim zaten
Doğrudur biliyorimDost keyfime göre seçmiyorum herhangi bir adaletsizlik olmaması adına 15 kişi dm attı gerek yok beyler tamamen rastgele ulaşıyorum bunu belirttim zaten
Bol şans diliyorum gardaşım@GOKAYBET teşekkürler rolling için başarılı olursak yarısı dağıtım
Senin için demedim genel cevap verdim alınma üstüneHayır öncesinden bı dm e gelsen anlatsam durumu musaitsen