- 4,961
- 4,241
- 113
Ben korner almıştım da yamulttular yineGüney Kore de çok hızlı dedik bir cacık olmadı güçlü takımlarla karşılaşınca sadece hız yeterli olmuyor yoksa her zaman sempati duyarım japon milli takımına
Ben korner almıştım da yamulttular yineGüney Kore de çok hızlı dedik bir cacık olmadı güçlü takımlarla karşılaşınca sadece hız yeterli olmuyor yoksa her zaman sempati duyarım japon milli takımına
Güney Kore biraz kazma bunlar yetenekliGüney Kore de çok hızlı dedik bir cacık olmadı güçlü takımlarla karşılaşınca sadece hız yeterli olmuyor yoksa her zaman sempati duyarım japon milli takımına
Holi 25 oran Paraguay yenere kaldı bu sonuçla gelse de 25K yı alsakGüney Kore biraz kazma bunlar yetenekli
Gelir insHoli 25 oran Paraguay yenere kaldı bu sonuçla gelse de 25K yı alsak
Hedefi varsa kazanır knk beraberlik ytrse zorHoli 25 oran Paraguay yenere kaldı bu sonuçla gelse de 25K yı alsak
gelir büyük ithimalHoli 25 oran Paraguay yenere kaldı bu sonuçla gelse de 25K yı alsak
Yenemezse playoffa kalacakHedefi varsa kazanır knk beraberlik ytrse zor
Beraberlikte kim 2. Olucak oda önemliYenemezse playoffa kalacak
Avustralya 2. Şu anBeraberlikte kim 2. Olucak oda önemli
İns kazanır kanka sende bı rol yaptirirsn bize gönlünden geçerse oda bol şanslar knk ins kazanırAvustralya 2. Şu an
Verdiklerimizin yanında birşey değil gelebilecek olan kazançİns kazanır kanka sende bı rol yaptirirsn bize gönlünden geçerse oda bol şanslar knk ins kazanır
20 oranım var dost bakiye yok oynayamiyorum diyede kesin gelir denerim diyosanİkisi de 0-0 a yatar dedik ama, ben uzun zamandır bu kadar faullu maç görmedim.
Özellikle Japonya her kaybettiği top sonrası faul yapıyor.
Faul bahsi alanlar biliyorsa istatistikler normal mi?
Dost Türkiye'nin ne karşısına oynarım ne de kendisine.20 oranım var dost bakiye yok oynayamiyorum diyede kesin gelir denerim diyosan
Turkiye kazanır
Turkiye 4.5 korner kullanır
Turkiye 21.5 üst tac kullanır
Korner ve taç kolaymış ama bizimkiler çok kanat hücumu yapıyor Korner rahat gelmesi lazım da taraf oynanmaz o eşşek kafalılara. Yine de atarım bi şeyler20 oranım var dost bakiye yok oynayamiyorum diyede kesin gelir denerim diyosan
Turkiye kazanır
Turkiye 4.5 korner kullanır
Turkiye 21.5 üst tac kullanır
Korner tac ortaya 2.5 ust 8 oran yapar ama ben yinede yeneriz diye dusunuyorum denenir yani bol sanslarKorner ve taç kolaymış ama bizimkiler çok kanat hücumu yapıyor Korner rahat gelmesi lazım da taraf oynanmaz o eşşek kafalılara. Yine de atarım bi şeyler
Yaslandım dost sağolparaguay avusturalya 1-1 biter gir bu skora arkana yaslan
Ekli dosyayı görüntüle 989716
Yatirimsiz degilmi ? Ödeme yapiyormu ?paraguay avusturalya 1-1 biter gir bu skora arkana yaslan
Ekli dosyayı görüntüle 989716
yapior yatrmszYatirimsiz degilmi ? Ödeme yapiyormu ?