- 19,293
- 21,714
- 113
Won tebrikler suat
Kredi kartı ise 1-2 güne iade oluyor haftasonu olur mu bilmemobilet kanka
para acil lazım strese girdim
He tmm bro eyw.ben dedim kafası attı bunun herkesi engelledi arada bizde kaynadik heralde 😁Yok be ne engellemesi wp yi sildim neden engelleyim seni durduk yere
Çok meşgul kendisi whatsapdan arardım eskiden zar zor açardıHe tmm bro eyw.ben dedim kafası attı bunun herkesi engelledi arada bizde kaynadik heralde 😁
Bir kac is gunu diye biliyom baizlari hatta puan olarak yukluyor dikkat et ben bir ara iade ettim puan olarak yukledi sadece bilet alinabilir puanobilet kanka
para acil lazım strese girdim
yok kanka karta iade edecek de muhtemelen haftaiçi yatar artık bazen anında yansıyor ondan sordumBir kac is gunu diye biliyom baizlari hatta puan olarak yukluyor dikkat et ben bir ara iade ettim puan olarak yukledi sadece bilet alinabilir puan
Şansi dun nba kuponlariyla kirdik puhaha rolle baklim artikSuat 2 adım kaldı bakalım kırıcanmı şansı
Biz görmedik Suatim NBA kuponlarinin kazançlarını at bakalimŞansi dun nba kuponlariyla kirdik puhaha rolle baklim artik
Bol şanslar dostum2 zor ama bakalimEkli dosyayı görüntüle 694501
Bizde senin kuponlarin kszanclari gormuyoz novacigim cok takma puahhaBiz görmedik Suatim NBA kuponlarinin kazançlarını at bakalim
Bolsans2 zor ama bakalimEkli dosyayı görüntüle 694501
Bizde sadece 1 kere konusabildik 6 senedir genelde müsait olmuyor ama yazismada sıkıntı yok.Çok meşgul kendisi whatsapdan arardım eskiden zar zor açardı
Bak bakalım Rollcu kimleri secmisik helal olsun Suatim bundan sonra böyleyse bilelim aybalam gibi olmasın iliskimjz puahahBizde senin kuponlarin kszanclari gormuyoz novacigim cok takma puahha