- 17,490
- 5,395
- 113
Herkese bol şans bize gülmedi şans
takip etmedik neyse
Edelim tebrikler olcak enişte bak Ali paralandı bize cevap vermıyor artık olsun biz Karagün dostuyuz kara gününde dolandırırızalalım Tebrıkler
Aynı fikirdeyimYorum yok gıdeyrum ben
konturu yoktur donemıyordur belkı enısteEdelim tebrikler olcak enişte bak Ali paralandı bize cevap vermıyor artık olsun biz Karagün dostuyuz kara gününde dolandırırız
Al Ali ye 500 kontör enişte sen paralı adamsın 500 den aşağı alırsın sağda solda söz olurkonturu yoktur donemıyordur belkı enıste
sen ne zaman yazdında cevap vermedim erhanım karıstırıon heralde : )Edelim tebrikler olcak enişte bak Ali paralandı bize cevap vermıyor artık olsun biz Karagün dostuyuz kara gününde dolandırırız
dm ne bak yavru kurtYorum yok gıdeyrum ben
Biz dm atmayız Alicim konulara yazdık hep baktık ses yok paralı adamlar böyle olur enişteye de wpden yazdım bak 1 saattir cevap yoksen ne zaman yazdında cevap vermedim erhanım karıstırıon heralde : )
sen dün konuya bana bısey yazmadınkı benım bacanaga laf sallıodun hepBiz dm atmayız Alicim konulara yazdık hep baktık ses yok paralı adamlar böyle olur enişteye de wpden yazdım bak 1 saattir cevap yok
Eyvallah Alicimsen dün konuya bana bısey yazmadınkı benım bacanaga laf sallıodun hep
tebrıkler dıyeydın cevabını alırdın erhanım bızde dostlara cevap verılır herzaman
🤔dm ne bak yavru kurt