- 48,705
- 53,259
- 113
Kotu kaçmış halaoglu 
Sona dogru seri yedi dep o seride arada 1 basket atsa wondu ama atamadi mallar ha bire yedilerSon saniyede 3luqu cakti dep durdu durdu
Keşke atmasalardi 1 basketle yatmak daha koyduUlan barem 115e kdr dusmusdu 127 bitti be kotu oldu be.gecmis olsun ali keske biraz fazla sayiyla yataydi
Canımız sağolsun bacanak nasip değilmiş 1 basketle dünyaları kaybettik hepKotu kaçmış halaoglu![]()
Cok kaçırdıklarida oldu 4.55 dk ya kdr 8.7 idiSona dogru seri yedi dep o seride arada 1 basket atsa wondu ama atamadi mallar ha bire yediler
Yatan kupona gulen adamın banka hesabı bol sifirlidir dost bolsans bı sıfır daha köy bizim içinKeşke atmasalardi 1 basketle yatmak daha koydu
Son 3 dk da 6 atış kaçtı 2 kere 2 de 0 attılar bir basket koyuyor adama alırken 1 dakika beklesem 124.5 a düşmüştü neyse sağlık olsun nasip değilmiş yine
Son 3 dk da 6 atış kaçtı dep son per 10 atışın 7 sini felan kaçırdıCok kaçırdıklarida oldu 4.55 dk ya kdr 8.7 idi
Gülmezsem soverim gerek yok canımızdan değerli değil bacanak alıştık artık 1 sayı bir gole yatmaktanYatan kupona gulen adamın banka hesabı bol sifirlidir dost bolsans bı sıfır daha köy bizim için
Maalesef sonradan acildilar ama kurtarmadi canin saqolsun dostSon 3 dk da 6 atış kaçtı dep son per 10 atışın 7 sini felan kaçırdı
Öyle tabi bizde portoyu bekliyoz da acmicak heraldeGülmezsem soverim gerek yok canımızdan değerli değil bacanak alıştık artık 1 sayı bir gole yatmaktan
Görüşürüz bacanak yarın konferansin anasını aglatalimÖyle tabi bizde portoyu bekliyoz da acmicak heralde
@Kaneko55
B.legion maçına ilkyari 1 gol alirmisin ben yetisemicem
Şu maça kasa attık aw 4. Çeyrek 35 sayıya olaya bak aw adamlar 4 dakka sayı atamadılar 6 atış 1 isabet.. uykudan olduk awÖyle tabi bizde portoyu bekliyoz da acmicak heralde
@Kaneko55
İns bizi konferans kurtarır halaogluGörüşürüz bacanak yarın konferansin anasını aglatalim
Basket adamı ipe götürür dost iyike biraktim basketiŞu maça kasa attık aw 4. Çeyrek 35 sayıya olaya bak aw adamlar 4 dakka sayı atamadılar 6 atış 1 isabet.. uykudan olduk aw
Ev attı ulan yetisemedik pehhÖyle tabi bizde portoyu bekliyoz da acmicak heralde
@Kaneko55
Bende bıraktım aw geri baslamam 2 gün sürdüBasket adamı ipe götürür dost iyike biraktim basketi
H.sabahlar dostBende bıraktım aw geri baslamam 2 gün sürdü
Hadi iyi sabahlar & geceler cümleten//