Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling JayJayOkocha/ Kasa 1+1 Hedef 5 K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,641
53,399
113
Doğru sizin hesapta kg verdiğiniz maç 1-1 iken bende 1-0 bitebilir bu sitede herşeye mümkün 😆
La senin hesapta aldığım son 3lu kombinide gördün gol oldu 10 dakika sonra iptal oldu ardından 70 dakika gol atamadı puc takim tek golden gittik imkansiz olan hersey oluyor senin hesaptan puaha

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,252
20,831
113
Dost bu betvakti olayı var 1000 e 1000 freebet nasıl bu.guvenilir mi? İki kere yatırım yaptım aldım da Kazan sağlayamadım kazanç sağlandığında kelek yaparlar mı
Yapmazlar öder
Ona benzer youcas jokerbet betgray var oralardada öder ama hemen no bonus yapıyorlar

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,084
21,439
113
Dost bu betvakti olayı var 1000 e 1000 freebet nasıl bu.guvenilir mi? İki kere yatırım yaptım aldım da Kazan sağlayamadım kazanç sağlandığında kelek yaparlar mı
Maksimum kazanç 10 k 1 e 1 alırsan 10 k öderler
Ama 50 100k felan sıkıntılı site

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,252
20,831
113
La senin hesapta aldığım son 3lu kombinide gördün gol oldu 10 dakika sonra iptal oldu ardından 70 dakika gol atamadı puc takim tek golden gittik imkansiz olan hersey oluyor senin hesaptan puaha
Valla haklısın zaten biliyon bonus süresi dolmadan istiyorum veriyorlar günde beş kere isteyim beş kere eklerler kazanç olmayacağından eminler daha yatırmayacağim kimsede yatırmasın benim hesap papa 3. Venedik tarafından kutsanmış kazanan olması imkansız 😁

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,084
21,439
113
Neyse beyler iyi sabahlar cümleten akşama görüşürüz Allah'a emanetsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...