- 19,545
- 21,112
- 113
@Passion90 kankam gardaşım gün 4 nerelerdesin sen hani biz kanka olmuştuk buraya kadarmıydı 🤣🤣
Şikayet et bildir yönetmeDm den harici yazmssın beyler zaten ilk kupon gitti 3 k artı var çok biley değil yani
Murom aklımdasın ilk kuğonda seni görğcem kardoBu demeden yazanları engelle bence
Arif Efendi Hazretlerinin parası olmasa da hikmeti var.Buraya olduğunu yazarsam konumuzda duran saygıdeğer @Malatyali44 den daha fazla müridim olur param yok bilsinler daha iyi Erhan
Ona rağmen paylaşım peşindesin , güzel adam belli eder kendini 300 k alıp 300 veren gördü bu gözler , yüreğine sağlık dostumDm den harici yazmssın beyler zaten ilk kupon gitti 3 k artı var çok biley değil yani
2.sıra da bizmi 😇😊😊Murom aklımdasın ilk kuğonda seni görğcem kardo
La ben onu kime dedigimi cümle alem biliyor zaten sen niye üstüne alındın Beşiktaş tan bahsettim benMuhabbet edecek adam yok değil mi sana Şimdi bir şey derdim de neyse
O benimde kankam ne olmuşşş@Passion90 kankam gardaşım gün 4 nerelerdesin sen hani biz kanka olmuştuk buraya kadarmıydı 🤣🤣
Ne bileyim öyle bir şey söylemişsin ki insan üstüne alınıyor Biz konudaydık çünküLa ben onu kime dedigimi cümle alem biliyor zaten sen niye üstüne alındın Beşiktaş tan bahsettim ben
Doğrudur sayın tarikat başkanım bu arada bizim tarikatın ismi neydiArif Efendi Hazretlerinin parası olmasa da hikmeti var.
Sen bir
Hikayeden hoca herhalde anlamadım ben@Malatyali44 hocam ödül duasi da tutmadi fetullaha yonelcem bak
@onkooo411 ile ikinize özel bir kupon atacağım gelirse 2 nize payOna tağmen paylaşım peşindesin , güzel adam belli eder kendini 300 k slıp 300 veren gördü bu gözler , yüreğine sağlık dostum
Pansiyon bizi kaybetti@Passion90 kankam gardaşım gün 4 nerelerdesin sen hani biz kanka olmuştuk buraya kadarmıydı 🤣🤣
En son sana kanka diyebilir miyim bundan sonra olur be neden olmasın dedim gitti bidaha gelmedi 🤣O benimde kankam ne olmuşşş
Dinime imanima dolandiriici ciktiHikayeden hoca herhalde anlamadım ben
Sağ olsun düşünmüş bizi ilk kuponda banaSen bir