- 48,522
- 19,995
- 113
Aç uyuruz ama çıplak asla uyumayız 👏👏👏😂Haylan dan betvaktiyi alıp bir yemek yiyip rol açalım bu gece kimse ac uyumucak
Aç uyuruz ama çıplak asla uyumayız 👏👏👏😂Haylan dan betvaktiyi alıp bir yemek yiyip rol açalım bu gece kimse ac uyumucak
Yaw saydirmistin ona ama kibar şekilde loser de arada paylasiyordukNeyle alâkalı dost, anlayamadım
Çıplakta uyuruz sorun yokAç uyuruz ama çıplak asla uyumayız 👏👏👏😂
Haydaa sana ne oldu 😂Haylan seni kankalıktan çıkarıyom😂
Birsey kalmams 45+2😂Porto ilk yari böyle bit lan
Benden evvel yok dedin , 😂Haydaa sana ne oldu 😂
La ben Sinan kim onu bile unuttum. Ne yazdığımı nasıl hatırlayayımYaw saydirmistin ona ama kibar şekilde loser de arada paylasiyorduk
Ben ciplak uyuyom ac uyunmuyorAç uyuruz ama çıplak asla uyumayız 👏👏👏😂
Sapık olan varya puahaLa ben Sinan kim onu bile unuttum. Ne yazdığımı nasıl hatırlayayım
Nasılsın abicanHaydaa sana ne oldu 😂
Açlık zor be dostum, açlıkla sınanmaz🙏Ben ciplak uyuyom ac uyunmuyor
Kadir abiden hayırlı birşey çıkmaz yokmuş öyle birşey tamamen hayal ürünü olmadı 🤣Benden evvel yok dedin , 😂
Sinan mı , anlamalıydımSapık olan varya puaha
Senin Max win konularını gözüm arar olduKadir abiden hayırlı birşey çıkmaz yokmuş öyle birşey tamamen hayal ürünü olmadı 🤣
MaalesefAçlık zor be dostum, açlıkla sınanmaz🙏
Evet hatırladım onu, sahi nerde hiç yok son zamanlardaSapık olan varya puaha
O da birsey mi Arif Efendi Hazretlerine etmedikleri laf kalmadı bunların dinden imandan iyice çıktılar. Allah affetsin.Haydaa sana ne oldu 😂
Giriyor da konulara yazmıyor kimse artik odul vermiyor ona kepenk indirmis durumdaEvet hatırladım onu, sahi nerde hiç yok son zamanlarda