- 48,821
- 20,197
- 113
Biliyorum dostum, tahmin edebiliyorum 🥺👍İyi duruyor da bu paralar tarmin etmio artık dostum hedef var bu sefer
Biliyorum dostum, tahmin edebiliyorum 🥺👍İyi duruyor da bu paralar tarmin etmio artık dostum hedef var bu sefer
Afiyet olsun bunun üzerine iyi giderBen bi yemek yiyeyim
Afiyet olsun dostum , bende makarna koydum doyuralım aç karnımızı😊😊Ben bi yemek yiyeyim
Saygılar dostBiliyorum dostum, tahmin edebiliyorum 🥺👍
Saygılar dostum 🙏🥰Saygılar dost
Nasıl tatmin etmiyor beni 500 şu an öyle bir tatmin eder kiİyi duruyor da bu paralar tarmin etmio artık dostum hedef var bu sefer
Makarna iyidir dost biz garibanlarin favori ziyafetiAfiyet olsun dostum , bende makarna koydum doyuralım aç karnımızı😊😊
SaplaBu per 100 diyelim 🔥😎
Bana da bi 100k olsa iyi olurdu valla puahNasıl tatmin etmiyor beni 500 şu an öyle bir tatmin eder ki
Çok severim, çokta güzel yaparım🥰🙏Makarna iyidir dost biz garibanlarin favori ziyafeti
Başlamak bilmedi😃
Bana şu an 500 olsa yetiyor ya hemen çıkacağım gideceğimBana da bi 100k olsa iyi olurdu valla puah
Nereye gidiyosun muro 500 le😇Bana şu an 500 olsa yetiyor ya hemen çıkacağım gideceğim
Sıkıntıdayım ya birinin yanına gitmem lazım Yoksa yatamamNereye gidiyosun muro 500 le😇
Basladı saplaSıkıntıdayım ya birinin yanına gitmem lazım Yoksa yatamam