Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling JayJayOkocha Kasa 2400 Hedef 2 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,330
54,138
113
En güzeli biliyor musunuz para dağıtma derdi yok curcuna kabga yok arka planda takılmak tek başına en güzeli
En cok bu lafi derim de para olunca yine konu acarim valla ama dun gördüm ki cidden fazla göze batmamak lazım ipin ucu kaçıyor belli bir saatten sonra dost

netherlands

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,201
6,308
113
En cok bu lafi derim de para olunca yine konu acarim valla ama dun gördüm ki cidden fazla göze batmamak lazım ipin ucu kaçıyor belli bir saatten sonra dost
Aynen öle ipin ucu nasıl kaçıryor kardeşim biliyor musunuz örnek aramızda biri var bugün bir konu açmış zaten girmedim hiç parası bitince diğer konulara geld bir kaç ortaya birşey attı ben yapiö vs rol diye hayır parasında değilim ya lısmetin yok demekki bırak başları faydalansın onlar yapsın ben artık bu tür yüzsüzlerden bıktım bu forumda

Calypso13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,904
13,137
113
Dayi adam 1 soyledi siz bin konustunuz enerjim düşüyor. Tahirim el ativer

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,330
54,138
113
Etiketlediklerinin yazmadigina eminim hwhdhd
Reşat haric pauha ya zaten para dağıtmak için para kazanmak lazım kupon paylaşıyoruz won olsun dağıtalım diyoruz millet kupon paylaştığım gibi yazıyor düşün ki benim dm kapalı bide açık olsa kac dm gelir bilmiyorum

netherlands

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,201
6,308
113
Fener real maçıda kıran kırana başa baş gidiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...