- 48,525
- 19,996
- 113
Ahh be gülüm🥺cansıkıntısı gel bir de bana sorTamam canım bir sorun yok insallah canın sıkkın gibi
Ahh be gülüm🥺cansıkıntısı gel bir de bana sorTamam canım bir sorun yok insallah canın sıkkın gibi
Anlat anlat sende anlat bugün kabul günümüz 😂Ahh be gülüm🥺cansıkıntısı gel bir de bana sor
Acele etme 🙏😅Kupon geliyor şimdi yatırım geçsinde
Aynen muzunu paylaşmak istemiş zamanında ifsa ettiler.Maymun olan mi
Ne guzel paylasimci bi arkadasAynen muzunu paylaşmak istemiş zamanında ifsa ettiler.
Eyw abi sağolasınTamam gülüm sana birşey olmasında gerisi önemli değil para gelir gider salla.
Hocam nasilsinizAynen muzunu paylaşmak istemiş zamanında ifsa ettiler.
Herkes muz sevmiyor demekki dost. Israr etmeyecekti orada yanlış yaptı.Ne guzel paylasimci bi arkadas
Herkesle muzumuzu paylaşmayalım dimi hocamAynen muzunu paylaşmak istemiş zamanında ifsa ettiler.
T3k suclu o değilmiş ama. O saatte orda ne isi var muhabbeti dondu hocamHerkes muz sevmiyor demekki dost. Israr etmeyecekti orada yanlış yaptı.
Sagolasin deveci şükür yaşayıp gidiyoruz.Hocam nasilsiniz
Yani orası da doğru maymunu seven muzuna katlanır.T3k suclu o değilmiş ama. O saatte orda ne isi var muhabbeti dondu hocam
Çifte şans genelde sorun olan birşey değil ama dostum 🙄Dostlar çifte şans oynadığımda sıkıntı yaratmicak ve Spor kayıp bonusu iyi olan bir site söyler misiniz
hadi tatlı artık yaKupon geliyor şimdi yatırım geçsinde
Belli mi olur yüksek tutar oynicam kupon coverlıyorum sorun yaşamayalımÇifte şans genelde sorun olan birşey değil ama dostum 🙄
EnjoybetDostlar çifte şans oynadığımda sıkıntı yaratmicak ve Spor kayıp bonusu iyi olan bir site söyler misiniz
Anladım dostumBelli mi olur yüksek tutar oynicam kupon coverlıyorum sorun yaşamayalım
Allah iyilik versinSagolasin deveci şükür yaşayıp gidiyoruz.