- 49,636
- 37,695
- 113
Yok ya bırı yolda kalmıs bana sm atabılırsen yardım ederım yazdım ulasamaadıDm yi kapatmışsin parayı vurdun galiba
Yok ya bırı yolda kalmıs bana sm atabılırsen yardım ederım yazdım ulasamaadıDm yi kapatmışsin parayı vurdun galiba
Vallahi öyle olduBütün suikast a rağmen geldi
4 geleyorrrmuVallahi öyle oldu
Çıkar mısın konudan zaten yeteri kadar kalabalığızYok ya bırı yolda kalmıs bana sm atabılırsen yardım ederım yazdım ulasamaadı
1 2 kısı eleyeyım saflar cok sıkÇıkar mısın konudan zaten yeteri kadar kalabalığız
Yok dostum burdan çekicem her maç limitli bastırmıyor 1400 basket limiti koymuşlar bana çoğu maça4 geleyorrrmu
Var mı söven eden hemen report1 2 kısı eleyeyım saflar cok sık
Yapistir 😂😂Yok dostum burdan çekicem her maç limitli bastırmıyor 1400 basket limiti koymuşlar bana çoğu maça
En son sen geldı aq yazmıssın gıdıcı gıbısınVar mı söven eden hemen report
Tamamdır dostum bol şanslar daim ola 👋Yok dostum burdan çekicem her maç limitli bastırmıyor 1400 basket limiti koymuşlar bana çoğu maça
Çek çek en kaarlısıYok dostum burdan çekicem her maç limitli bastırmıyor 1400 basket limiti koymuşlar bana çoğu maça
başka siteyemi geçiyoruz gralYok dostum burdan çekicem her maç limitli bastırmıyor 1400 basket limiti koymuşlar bana çoğu maça
yoksa bittimi roll kafam karıştı ahahabaşka siteyemi geçiyoruz gral
Cekıp yenıden baslıyorsan katılım acık ozaman ıyı oldu buYok dostum burdan çekicem her maç limitli bastırmıyor 1400 basket limiti koymuşlar bana çoğu maça
Ben gidersem yanımda seni de götürürümEn son sen geldı aq yazmıssın gıdıcı gıbısın
Olımpıyat halkası olalım@AllanSaintMaximin kanki bayrağı sana devrediyorum
500 le sen devam et
Bende açıcam rol konudaki diğer dostlsrı görürüz