- 15,368
- 3,003
- 113
Biz parayı bulakta kim nederse deisn aga 🤣Aynen öyle Özkanım parayı buldu bi tarafı kalktı desinler 😅😅😅
Biz parayı bulakta kim nederse deisn aga 🤣Aynen öyle Özkanım parayı buldu bi tarafı kalktı desinler 😅😅😅
EyvallahBugün hiç modum yok basımda ağrıyor keyfiniz daim olsun dostlar şansınız bol olsun Allah'a emanetsiniz
Ewy knk da kalaydın iyidiBugün hiç modum yok basımda ağrıyor keyfiniz daim olsun dostlar şansınız bol olsun Allah'a emanetsiniz
maalesef gece bir dost 1k salladı 8k yaptım sıfırladım üstüne bir başka dost 1.5 salladı onu da yedik hakkımızı doldurduk vbet'ın kayıp bonusunu beklıyorum son bir deneme yapıcamSen naptın @makina123 dostum kayıp mı
bol şans diliyorum ☺1 gole Kaldık Gelirse @Marley dostuma 1k roll bakiyesi
İnşallah keseniz dolar ☺Biz parayı bulakta kim nederse deisn aga 🤣
Yaparsam bısıyler paslarım sana dostummaalesef gece bir dost 1k salladı 8k yaptım sıfırladım üstüne bir başka dost 1.5 salladı onu da yedik hakkımızı doldurduk vbet'ın kayıp bonusunu beklıyorum son bir deneme yapıcam
İnş da bizimki tam tersi oluyo kese boşalıyor durmadan 🤣İnşallah keseniz dolar ☺
olsun dönerizzzzzz 😁İnş da bizimki tam tersi oluyo kese boşalıyor durmadan 🤣
sen kazan da gerisi önemli değilYaparsam bısıyler paslarım sana dostum
çok doğrusen kazan da gerisi önemli değil
daha doğrusu birileri bir şeyler kazansın artık
son 6 aydır o kadar kişiyiz birimiz 300 500 vuramadı
artık tadı kaçtı bu işin bende pes etmek üzereyim
gelsinnnnnnn1 gole Kaldık Gelirse @Marley dostuma 1k roll bakiyesi
Uzun zaman sonra benimde şana döndü umarım arkası gelirsen kazan da gerisi önemli değil
daha doğrusu birileri bir şeyler kazansın artık
son 6 aydır o kadar kişiyiz birimiz 300 500 vuramadı
artık tadı kaçtı bu işin bende pes etmek üzereyim
Sen yaparsın knk arkasının gelmesi dileğiyleUzun zaman sonra benimde şana döndü umarım arkası gelir
bu bir işaret olsunUzun zaman sonra benimde şana döndü umarım arkası gelir
Tebrikler dost
Canı gönüldenmi 😅Tebrikler dost
oyy 😁Canı gönüldenmi 😅