- 19,386
- 21,871
- 113
Tmm kardomYapalım kanka buradan devam edelim
Tmm kardomYapalım kanka buradan devam edelim
efendımBeni no bonus yapmış betvakti
@makina123 burdamısın
Maç özeti nerden bulabilirimMaç yeni bitti kanka kazandık bak dedik sana
Sıkıntın olmasın da Allaha emanetBugün hiç modum yok basımda ağrıyor keyfiniz daim olsun dostlar şansınız bol olsun Allah'a emanetsiniz
Uyuyamadım dost geldim geri eyvallah ♥Sıkıntın olmasın da Allaha emanet
banadaaa limit koymuşlar max 200 atılıyor nasıl düzelttirebilirim bunuBeni no bonus yapmış betvakti
@makina123 burdamısın
Sensiz olmazdı knk geliver hele😁Uyuyamadım dost geldim geri eyvallah ♥
Kafalarına göre istediği zamam açıyorlarbanadaaa limit koymuşlar max 200 atılıyor nasıl düzelttirebilirim bunu
Sağol dostumm bültende felaket yanıyor hee ekmek banmalik tamSensiz olmazdı knk geliver hele😁
Tabi spor kardomMaç özeti nerden bulabilirim
Banmalıkta Hep parasızlığa denk geliyor ztn awSağol dostumm bültende felaket yanıyor hee ekmek banmalik tam
S sport a baktım bulamadım tahmin etmiştim zaten tabidir diye 😁Tabi spor kardom
betvaktinden no bonus olmayan adam dağ komandosudurbanadaaa limit koymuşlar max 200 atılıyor nasıl düzelttirebilirim bunu
Öyle oldu maalesef sakata geldik biraz dün de hep tek gollerden yattık kasa yapalım diye düşündük kasa verdik bakalım nasipimizde varsa çıkar biyerden biseylerBanmalıkta Hep parasızlığa denk geliyor ztn aw
TAMAM SUS KANKAbetvaktinden no bonus olmayan adam dağ komandosudur
Milli takıma aldılar mi seni bro görmedim sanki sakatlık felanmi var acabaŞiki şiki baba
Bende bilmiyorum haber gelmedi dahaMilli takıma aldılar mi seni bro görmedim sanki sakatlık felanmi var acaba
Seninle aynı senede katilmisim bu camiaya her mesajıni gördüğümde pp ne basıyorum 50 bin küsur mesajı görünce piskolojim bozuluyor büyük iş