- 24,437
- 17,408
- 113
Uyuyakalmistr belki.kardesimizAdamin golden haberi yok galiba 😁
Uyuyakalmistr belki.kardesimizAdamin golden haberi yok galiba 😁
Cok hizliydin tbrkTalep verdim
Ekli dosyayı görüntüle 818195
Daim olaaaa🧿Talep verdim
Affeder mi 😂Uyuyakalmistr belki.kardesimiz
Kazancın daim olsun knkaTalep verdim
Sapladı en sonındaGollllleeee
Len muro.😂😂Sapladı en sonında
HaahahahagaLen muro.😂😂
Knka çekilişi sadece adminler yapabiliyor. Sen 4 kişiye seçListeyi nasıl yapalım beyler cek @ahmetc10 bu mesajı ilk begenen 6 kisiden 4 kisi cekermisin 1250 atayım kazanan arkadaşlara gönderir misin sana zahmet
Kesene beteketListeyi nasıl yapalım beyler cek @ahmetc10 bu mesajı ilk begenen 6 kisiden 4 kisi cekermisin 1250 atayım kazanan arkadaşlara gönderir misin sana zahmet
Kesene bereket dost@ahmetc10 bu mesajı ilk begenen 6 kisiden 4 kisi cekermisin 1250 atayım kazanan arkadaşlara gönderir misin sana zahmet
Aynen 4 kişi seç gitsin çekiliş yapıldı mı van konusu oluyorKnka çekilişi sadece adminler yapabiliyor. Sen 4 kişiye seç
Sen kendin ulasman lazım dost çekiliş yasak@ahmetc10 bu mesajı ilk begenen 6 kisiden 4 kisi cekermisin 1250 atayım kazanan arkadaşlara gönderir misin sana zahmet
Bro cekilis isi sikinti haberin olsun.uyelerin cekilis yapasi yasak.ben diyimde sen bildigini yap@ahmetc10 bu mesajı ilk begenen 6 kisiden 4 kisi cekermisin 1250 atayım kazanan arkadaşlara gönderir misin sana zahmet
Daim olsum gardasm@ahmetc10 bu mesajı ilk begenen 6 kisiden 4 kisi cekermisin 1250 atayım kazanan arkadaşlara gönderir misin sana zahmet
Ya hak 😂😂@ahmetc10
@Muroo1988 harici bu mesajı ilk begenen 5 kisiden +3 kisiyi ben cekeyim o zaman kimin sansına cıkarsa
Eyvallah Kral inşallah senin gibi şanslı gelir bugün sıfırla başlayacağız@ahmetc10
@Muroo1988 harici bu mesajı ilk begenen 5 kisiden +3 kisiyi ben cekeyim o zaman kimin sansına cıkarsa