- 112,852
- 63,163
- 113
Onu nerden buldunki sen.ben hic gormedim.odul geldi bu arada tskrlerSon görülme 21 dk direkt proletarya ya atın baba adamın bi tane msjı yokmus konuda harbı
Onu nerden buldunki sen.ben hic gormedim.odul geldi bu arada tskrlerSon görülme 21 dk direkt proletarya ya atın baba adamın bi tane msjı yokmus konuda harbı
Bence deGurbuze ulasamazsaniz disarda kalan arkadasa verin bnce odulu.adam ortalikta yok
Her zaman bekleriz 😁Ben kacar arkadaslar aksama bi aksilik olmazsa gene roll acarız sabahınız guzel olsun
İlk 5 begeni dedim 5. Ye begenmis burda etkinlikler full takip edenlerden secmeli cekilis mi standartları sartları neye göre belirliyonuz usta biraz yabancılık cekıyorum valla k bakmayınOnu nerden buldunki sen.ben hic gormedim.odul geldi bu arada tskrler
Cane.odeme geldi.kesene berekt daim.ola🧿🧿İlk 5 begeni dedim 5. Ye begenmis burda etkinlikler full takip edenlerden secmeli cekilis mi standartları sartları neye göre belirliyonuz usta biraz yabancılık cekıyorum valla k bakmayın
Tmm knkaSon görülme 21 dk direkt proletarya ya atın baba adamın bi tane msjı yokmus konuda harbı
Yes@Proletarya ya atıyom knka @Jesse Pinkman
emegne saglk dost moral oldu valla@Proletarya ya atıyom knka @Jesse Pinkman
Dost roll konusunda sen konuda aktif olanlardan seçiyorsin çekiliş konusunda beğenmelerden admin çekiliş yapıyor. Buraya attığın çekiliş linkini sil de ban sebebiİlk 5 begeni dedim 5. Ye begenmis burda etkinlikler full takip edenlerden secmeli cekilis mi standartları sartları neye göre belirliyonuz usta biraz yabancılık cekıyorum valla k bakmayın
Kardes burda dogaclama bi sistem isliyor aslinda.suan bu isi yapan ben olaydim oguzhan muro keskinly ahmeti secer atardim odul.bizden baska takip eden olmadiki.begeniyle is yaparsan bu isin adilligi kacar bide bas edemezsin.baksana adamin konuda 1 msji yok begemi atmis digeri 1 kupon bile takip etmemis burda bu kdr adam takip etmis gelip senin 6 kisiden cekilis yapicam msjini begeniyor ben olsam yemin ederim utanirim onu yapmaya.uzun lafin kisasi takipcilerden secmen adil olur.ve sen uzulme diye sana cekilis yasak sikinti yasarsin dedik yine cekilis yaptin umarim basin agrimaz.uyenin cekilis yapmasi ban sebebi haberin olsunİlk 5 begeni dedim 5. Ye begenmis burda etkinlikler full takip edenlerden secmeli cekilis mi standartları sartları neye göre belirliyonuz usta biraz yabancılık cekıyorum valla k bakmayın
Tamamdır emmi yarın öle yapalımDost roll konusunda sen konuda aktif olanlardan seçiyorsin çekiliş konusunda beğenmelerden admin çekiliş yapıyor. Buraya attığın çekiliş linkini sil de ban sebebi
Sagol k ka eline saglık@Jesse Pinkman tüm ödüller gönderildi knka
Sende kralHerkesin sabahı güzel olsun arkadaslar allaha emanet olun