- 7,307
- 3,524
- 113
Bol sans biz dostmuyuz?
Bol sanslar olsun hadi wonlayak
Bol şans dost sen bari kazan bugün dumansız kaldık belki sen alırsın bir paket sigara bize
Bu nedir la adam fantezi yapmış 1.5 alt nedir
@Shellac para istemek yasak baskanim da bu adam her gün sigara istiyor hangi konuya baksam hep ayni şeyi yaziyor benden 15 yas buyuk utanmıyor ben onun istemesini görünce yerin dibine giriyorumBol şans dost sen bari kazan bugün dumansız kaldık belki sen alırsın bir paket sigara bize![]()
kolombiya tam kadro luis diaz falan o alırsa o diger 2 mac siyahi hazırlık macı gol girmezse 0 0 bile gider ikisi bakmaBu nedir la adam fantezi yapmış 1.5 alt nedir![]()
Ne diyelim Allah seni o duruma düşürmesin@Shellac para istemek yasak baskanim da bu adam her gün sigara istiyor hangi konuya baksam hep ayni şeyi yaziyor benden 15 yas buyuk utanmıyor ben onun istemesini görünce yerin dibine giriyorum
kanka kadro baktık kolo tam kadro hırvatlar eksik o diger 1.5 altlar ise ben o ülkelerden gol atcak kabiliyet göremedim 0 0 baglarlarsa 1 0 falan gider sansBu adamın kuponlarda mantık aranmaz vardır bi bildiği bol şans
Yönetime bildir tuşu var alenen yapmana gerek yok hergun yapıyorlar zaten@Shellac para istemek yasak baskanim da bu adam her gün sigara istiyor hangi konuya baksam hep ayni şeyi yaziyor benden 15 yas buyuk utanmıyor ben onun istemesini görünce yerin dibine giriyorum
Kolomboya çok iyi takım zaten her türlü parçalar diğerleri hakkında yorum yokkanka kadro baktık kolo tam kadro hırvatlar eksik o diger 1.5 altlar ise ben o ülkelerden gol atcak kabiliyet göremedim 0 0 baglarlarsa 1 0 falan gider sans
Kafama sıkarım daha iyi her gün bunu yasicagima içmem yapma abisi yapma ben senin için konuştum benden yaşta büyüksün saygımdan dolayı sana birsey diyemem de her gün aynı sey çocukmusun Allah aşkına valalhi billahi daha sana lafım yok ayipNe diyelim Allah seni o duruma düşürmesin